Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Apartament 3 camere Tineretului Bucuresti

Zona Tineretului, Bucuresti, an finalizare 2016 vezi harta

100,000 € (TVA inclus)

Apartamentul este semidecomandat cu bucătăria închisă. Locuința are o terasă cu o suprafață generoasă de 7,16 mp, care permite amplasarea unei mese și a unor scaune.

Ansamblul The Park Apartment va cuprinde patru clădiri, care totalizează 430 de apartamente.

Primul bloc a fost livrat în 2014 și este vândut în totalitate – 70 de familii tinere cu copii, cupluri mature sau tineri îndrăgostiți au format aici rapid o comunitate frumoasă și plină de viață, cu valori și preocupări comune. 

 

În luna mai a acestui an a fost livrat al doilea bloc din proiect cu 120 de apartamente, iar proprietarii se mută deja în noua clădire. Până la finalul acestui an va fi livrată și clădirea trei. Ultimul bloc din proiect va fi finalizat în prima parte a anului 2017.

 

Dezvoltatorul lituanian Hanner a pregătit pentru comunitatea THE PARK Apartments peste 2000 de metri pătrați de amenajare peisagistică, cu locuri de joacă și spații de socializare, cea mai amplă amenajare pentru un proiect rezidențial din București. Plantele au fost alese altfel încât să vă puteți bucura de un ambient plăcut în fiecare sezon, și pentru a diferenția coloristic fiecare bloc. Atunci când veți primi vizitatori, aceștia vor putea identifica ușor scara pe care o caută în funcție de culorile plantelor, ale băncilor și ale întregii amenajări din arealul blocului dumneavoastră. Până și scara blocurilor include un perete de grădină verticală naturală, care înflorește o dată pe an!

 

Parcările subterane și supraterane, suporturile pentru biciclete fac și ele parte din ansamblu. În plus, veți beneficia și de Clubul Rezidenților, un spațiu creat special pentru dumneavoastră, situat la parterul THE PARK 2 și amenajat de o echipă renumită de arhitecți români. Aici veți putea programa aniversări, întâlniri cu clienții dacă sunteți freelancer, veți putea lucra într-un mediu plăcut sau organiza petreceri cu prietenii și întâlniri cu membrii comunității THE PARK. 

 

Pentru mai multe detalii accesați http://thepark.ro/contact/  

Detalii imobil

Camere 3
Adresa web THE PARK Apartments
Suprafata 68 m2
Etaj 2
Dormitoare 2
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 2
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet

Detalii plata

Pretul apartamentului include TVA-ul. Plata se face direct la dezvoltator, deci nu exista costuri suplimentare. Se accepta orice tip de creditare

Finisaje

Finisajele sunt produse de companii italiene şi austriece, precum Marazzi şi Egger, faimoase la nivel mondial pentru calitatea materialelor şi designul deosebit. Pardoseala aleasă de Hanner are un design atrăgător şi este atât durabilă, cât şi rezistentă la zgârieturi şi infiltraţii de apă.

 

Pentru acest proiect s-au ales ferestre de cea mai înaltă calitate cu geam tripan din aluminiu, de la Schuco care protejează locuitorii de zgomotul de afară, previn pierderile de energie și au rezistență maximă la incendii. 

Un alt detaliu care diferenţiază The Park Apartments de alte proiecte este adăugarea unui strat suplimentar de vată minerală în jurul ferestrelor pentru a evita formarea punţilor termice (spaţii prin care se pierde căldură şi implicit energie, sau prin care pătrunde frigul / căldura de afară).

Dotari / Echipari

Apartamentul este dotat cu centrale prin condensaţie Buderus care asigură economii de până la 35% la consumul energetic, pentru că utilizează căldura vaporilor din gazele arse eliminate pentru pre-încălzirea apei reci care intră în boiler. Acest lucru, alături de eficienţa energetică superioară a clădirii, contribuie la facturi lunare foarte mici.

De asemenea, aceste centrale sunt compatibile cu soluţia SMART HOUSE. Aplicaţia SMART HOUSE poate fi instalată atât în sistemul de operare Android, cât şi IOS şi permite controlarea climatului din locuinţă direct de pe telefonul mobil! Astfel, se poate programa centrala să pornească sau să se oprească la anumite ore, indiferent de distanţă. 


Spaţiile comune sunt iluminate cu soluţii LED. Diodele emiţătoare de lumină sunt o soluţie eco pentru iluminatul holurilor şi al tuturor spaţiilor publice din THE PARK. În acest fel, factura la întreţinere va fi mai mică, pentru că se reduc costurile comune.

Sistemul de supraveghere video prin camere IP (camere care utilizează Internet Protocol) este prezent în toate spaţiile comune ale clădirii.


Altele: Contor gaz, Apometre, Senzor de fum, Videofon, Wireless


Alte spații utile: La parterul blocului doi dezvoltatorul a construit un spațiu special pentru diverse activități sociale, Clubul Rezidenților, amenajat de una dintre cele mai pemiate echipe de design din România. Astfel, poți să-ți sărbătorești ziua de naștere împreună cu vecinii sau prietenii cei mai apropiați în clubul The Park Apartments.

Mai multe detalii aici: http://thepark.ro/beneficiile-the-park-apartments/

Promotii / Noutati despre proiect

www.thepark.ro

http://thepark.ro/apartamente/2-dormitoare/

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..