Ansamblu Rezidential THE PARK Apartments

pret disponibil la cerere

THE PARK Apartments


Bucuresti
Zona: Tineretului
Data demarare: 2013
Data finalizare: 2016
Stadiu proiect: in constructie (3 unitati din 4 finalizate)

Descriere ansamblu

THE PARK Apartments este un proiect rezidențial eficient energetic dezvoltat de Hanner, cel mai mare dezvoltator imobiliar din țările baltice, companie cu o experiență de peste 20 de ani în opt țări europene.

 

THE PARK Apartments a fost gândit ca o alternativă de calitate superioară în care fiecare detaliu a fost atent studiat. Soluțiile alese au permis crearea unei clădiri cu un consum energetic minim. Toate produsele utilizate sunt naturale și asigură locatarilor un mediu de viață sănătos, facturi mici la întreținere și acces facil la principalele puncte de interes. În plus, Parcul Tineretului, unul dintre cele mai mari spații verzi din Capitală, se află la o distanță de doar 300 de metri de ansamblu.

 

În THE PARK Apartments s-a creat deja o comunitate formată din peste 80 de familii care împărtășesc valori comune. Cu toate acestea, cel mai important vecin rămâne parcul. Mai multe studii internaționale recente au evidențiat că persoanele care trăiesc în apropierea unor spații verzi au șanse mai mari să fie mai fericite. Parcul Tineretului este un spațiu ideal pentru plimbări, alergări, mers pe bicicletă, timp petrecut cu familia și copiii.

 

Hanner și-a propus să atragă în THE PARK Apartments o comunitate de oameni pasionați de calitate, cu respect pentru natură și societate, persoane care își doresc să transmită aceleași valori generației următoare.

 

Primul bloc din proiect a fost vândut la doar un an de la lansarea oficială. Cererea pentru apartamente a determinat dezvoltatorul să demareze în paralel construcția următoarelor două clădiri. Blocul 2 care cuprinde 122 de apartamente va fi livrat în totalitate până la finalul acestui an, iar clădirea a treia va fi disponibilă spre vânzare în a doua parte a anului viitor.

 

Apartamentele de lângă parc te așteaptă! Prețurile încep de la 61.000 euro (TVA inclus) pentru un apartament de două camere.

 

Sună si programează o vizionare: 0730 849 005/ 0725 568 355.

 

www.thepark.ro

 

Fazele proiectului

Primul bloc din proiect, o cladire cu 69 de apartamente a fost livrat in 2014 si vandut in totalitate.

Blocul doi a fost receptionat in luna mai.

Pana la finalul anului 2016 vor fi finalizate si lucrarile pentru blocul trei, iar in prima parte a anului 2017 va fi livrat si blocul patru.

In paralel va fi construita o curte interioara pentru care va fi implementat un proiect de peisagistica amplu cu spatii de socializare si locuri de joaca pentru copii supravegheate video.

 

Promotii / Noutati despre proiect

Parcul Tineretului, Sun Plaza, Piata Sudului, metrou Brancoveanu, metrou Piata Sudului, scoli, gradinite, spitale

http://thepark.ro/stil-de-viata/

Utilitati

Canalizare:
Apa:
Electricitate:
Cablu TV:
Internet:

Detalii plata

Locuințele pot fi achiziționate direct de la dezvoltator ( comision 0%). 


Prețurile includ TVA.


Plata se poate face și prin creditare Prima Casă. 

Parcare

Parcare supraterană.


Două etaje de parcare subterană în blocurile 2, 3 și 4 din proiect.

Securitate

Clădirile din THE PARK Apartments sunt monitorizate video. 


Locul privat de joacă este, de asemenea, îngrădit şi beneficiază de supraveghere video 24 de ore din 24, acesul străinilor fiind interzis dacă nu sunt însoţiţi de un rezident!Spatii pentru uz comun

Loc de joacă în fața blocului, spații verzi.


Proiect de peisagistică amplu pentru fazele ulterioare ale proiectului


Clubul Rezidenților - apartament dedicat evenimentelor care vor fi organizate de locatari sau pentru simple întâlniri de business

Descrierea zonei

THE PARK este un ansamblu de locuințe bine construit și bine localizat. Proiectul este dezvoltat în partea de sud a Bucureștiului, aproape de Parcul Tineretului. 

În vecinătatea proiectului există două stații de metrou - Constantin Brâncoveanu și Piața Sudului. Centrul comercial Sun Plaza, precum și Piața Sudului se află la numai câteva minute de mers pe jos. În cartier se află numeroase spitale și centre sportive. Oferta de școli și grădinițe este variată iar timpul liber al celor mici poate fi petrecut la câteva minute de casă, la Palatul Copiilor sau Orășelul Copiilor. 

Locatarii acestui proiect beneficieză de o calitate a construcției care implică toate materialele utilizate, felul în care sunt puse în operă, eficientizarea spațiului și asigurarea unor costuri de administrare minime. 

THE PARK Apartments acordă o atenție deosebită fiecărui detaliu pentru a oferi locatarilor condiții bune de locuire: confort ridicat, stil de viață sănătos, protecție și vecini alături de care să-ți dorești să te plimbi pe aleile unuia dintre cele mai mari parcuri din București, aflat la o distanță de doar 300 de metri.

Magazinuldecase.ro se incarca..