Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Apartament 2 camere IMGB Bucuresti

Zona IMGB, Bucuresti vezi harta

47,840 € (TVA inclus)

Detalii imobil

Camere 2
Adresa web Creativ Residence
Suprafata 60 m2
Etaj 1
Dormitoare 1
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 1
Balcoane 1
Canalizare
Apa
Electricitate

Detalii plata

Modalitati de plata. Premier Imobiliare va pune la dispozitie modalitati de achzitionare multiple si diverse:

·         Intreaga paleta de credite imobiliare si credite ipotecare de la oricare din bancile comerciale, pentru care oferim consultanta financiara si asistenta completa la formarea, depunerea si aprobarea dosarului de credit, TOTUL GRATUIT;

·         Sistemul de plata prin buy-back imobiliar, marca proprie Premier;

·         Sistemul de rate direct la dezvoltator, pentru cumparatorii carora le lipseste o parte din suma de achitat, si care nu doresc/nu pot sa acceseze un credit de la banca.

Asa cum deja v-am obisnuit, pentru toate platile cu numerar se ofera discount.

Pentru a programa o vizionare sau pentru orice informatii aditionale nu ezitati sa intrati in legatura cu departamentul nostru de vanzari. COMISIONUL LA CUMPARARE ESTE 0%! Pentru mai multe informatii sau programare vizionari, puteti lua legatura cu Managerul de proiect, Iulian Nitu: 0737.500.380

Finisaje

Ansamblul rezidential Creativ a ajuns la faza a 2-a. Noul imobil de locuinte colective este unul cu regim de inaltime redus (parter + 2 etaje), exclusivist, si care pune la dispozitia celor interesati de achizitionarea unei case noi un numar de doar 10 apartamente (vecini putini), cu 2 si 3 camere. Zona de amplasare a complexului de locuinte este una deosebita, linistita si civilizata, si care ofera acces foarte rapid la statia de metrou Dimitrie Leonida (5 minute de mers pe jos).

Creativ Residence se deosebeste atat prin arhitectura exterioara non-conformista, moderna si placuta, cat si prin compartimentarile interioare ingenioase si utile. Noul ansamblu ofera multiple avantaje actualilor si viitorilor rezidenti, cum ar fi:

·         Drum privat cu bariera actionata prin telecomenzi;

·         Cablaje complete la internet, telefonie fixa si cablu TV;

·         Acces controlat in scara blocului, pe baza de interfon si cartele magnetice;

·         Casa scarii aerisita si iluminata natural;

Promotii / Noutati despre proiect

Din punct de vedere al constructiei, ansamblul rezidential Creativ dispune de structura pe cadre de beton armat, compartimentari interioare cu caramida Porotherm si tencuieli interioare mecanizate. La exterior are izolatie cu polistiren de 10 cm, iar terasele si balcoanele sunt izolate hidro si termo. Materialele de constructie si cele folosite la finisajele interioare sunt de cea mai buna calitate.

Apartamentele dispun de:

·         Centrala termica pe gaz pentru fiecare unitate locativa in parte;

·         Tamplarie PVC Rehau, cu geam termopan, oscilobatanta;

·         Placaje ceramice in grupurile sanitare si bucatarie;

·         Obiecte sanitare moderne;

·         Pardoseli placate cu parchet;

·         Usi interioare moderne in ton cu pardoseala;

·         Usa metalica de acces;

·         Baie cu geam;

·         Instalatii electrice, sanitare si termice complete;

·         Bransamente individuale si contorizare separata la toate retelele de utilitati ale orasului: gaze, energie electrica, canalizare, apa curenta;

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..