Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Apartament 3 camere IMGB Bucuresti

Zona IMGB, Bucuresti, an finalizare 2015 vezi harta

62,500 € (TVA inclus)

In imediata vecinatate a ansamblului la doar cateva minute de mers cu autoturismul sunt dispuse o serie de obiective de interes pentru orice locatar. Astfel din categoria administrativ amintim Primaria Popesti-Leordeni, din categoria comert si servicii de tip hypermarket precum  Praktiker, Selgros, Metro, Hornbach supermarket precum Lidl, Mega Images. De asemeni in zona mai sunt Scoli generale , Licee, Gradinite,  After School si nu foarte departe maxim 2.5 km Spitale, Mall Sun Plazza si piete agro-alimentare.

 

 

Detalii imobil

Camere 3
Adresa web Dream Town Residence
Suprafata 75 m2
Etaj parter
Dormitoare 2
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 2
Balcoane 1
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet

Detalii plata

Modalitati de plata. Premier Imobiliare va pune la dispozitie modalitati de achzitionare multiple si diverse:

·         Intreaga paleta de credite imobiliare si credite ipotecare de la oricare din bancile comerciale, pentru care oferim consultanta financiara si asistenta completa la formarea, depunerea si aprobarea dosarului de credit, TOTUL GRATUIT;

·         Sistemul de plata prin buy-back imobiliar, marca proprie Premier;

·         Sistemul de rate direct la dezvoltator, pentru cumparatorii carora le lipseste o parte din suma de achitat, si care nu doresc/nu pot sa acceseze un credit de la banca.

Asa cum deja v-am obisnuit, pentru toate platile cu numerar se ofera discount.

Pentru a programa o vizionare sau pentru orice informatii aditionale nu ezitati sa intrati in legatura cu departamentul nostru de vanzari. COMISIONUL LA CUMPARARE ESTE 0%! Pentru mai multe informatii sau programare vizionari, puteti lua legatura cu Managerul de proiect, Iulian Nitu: 0737.500.380

Finisaje

Scara fiecarui bloc este dotata cu balustrada metalica, treptele sunt placate cu granit natural antiderapant iar peretii si tavanele sunt zugravite in vopsea lavabila.

Finisajele interioare din apartamente la pereti si tavane se compun din vopsea lavabila pe suport de glet de ipsos si tencuiala pe baza de ciment.

Balcoanele sunt finisate cu balustrazi metalice si placate cu placi ceramice portelanate antiderapante.

Geamurile sunt termopan 4-16-4 cu sticla float+low-e cu tamplarie PVC cu 5 camere. Usile de acces in apartamente sunt prevazute a fi metalice. Baile dispun de finisaje de calitate , gresie faianta si dotate cu obiecte sanitare.

Incaperile locuibile au prevazuta o pardoseala din parchet laminat de 8 mm, usi celulare din MDF , aer conditionat, calorifere,  centrala termica, apometre, contoare pentru gaz si electrica, cablu tv si internet.


Promotii / Noutati despre proiect

Fiecarui bloc ii este alocata o suprafata de 1000 mp de teren.

Complexul este dotat cu locuri de parcare, bariere de trecere actionate cu telecomanda, pergole cu gratare, spatii de joaca pentru copii, drum de acces privat (exclusiv riveranii).

Iluminatul public din ansamblu va fi realizat de fiecare bloc care va avea un contoar separat pentru energia electrica consumata la comun.

Fiecare bloc este dotat cu o platforma de gunoi dotata cu europubele.

Alimentarea cu apa se face din reteaua oraseneasca, sistemul de canalizare este rezolvat tot in reteaua orasului prin racordare in strada Amurgului. Accesul la retelele de gaz si electricitate este asigurat prin conectarea la retelele de distributie din zona.

In complex mai sunt doua Corpuri de cladiri destinate comertului si serviciilor . Acestea au in componenta lor spatii rezervate pentru Supermarket, curatatorie haine ecologica, farmacie, cafenea, cabinet stomatologic, frizerie/coafor, birouri.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..