Ansamblu Rezidential TRANSPARENT RESIDENCE

pret disponibil la cerere

TRANSPARENT RESIDENCE


Bucuresti
Zona: Militari
Data demarare:
Data finalizare: 8 Iulie 2014
Stadiu proiect: finalizat (2 unitati din 2 finalizate)

Descriere ansamblu

Complexul Transparent Residence este situat in inima unui ansamblu rezidential nou construit in zona Metro Militari.Cuprinde un numar de 80 de apartamente si garsoniere. Iar pentru a va muta in casa visata, va oferim posibilitatea de a alege finisajele.

Fazele proiectului

Proiectul a fost finalizat in iulie 2014.

Promotii / Noutati despre proiect

· Preturi incepand de la 38,445 EUR (TVA inclus)

·  locuri de parcare cu contract de vanzare-cumparare, incluse in pretul apartamentului. Ulterior acestea pot fi vandute separat de catre viitorul proprietar.

·  casa scarii, scarile si holurile interioare sunt finisate cu marmura de Ruschita. De asemenea, balustradele sunt confectionate din aluminiu satinat.

·  doua lifturi de mare viteza pe casa scarii (marca Schindler) cu capacitate de opt persoane pentru fiecare lift. Modelul de lift este unul cu siguranta sporita si nu ramane blocat intre etaje. Chiar si in cazul unei avarii de curent, cabina liftului coboara la prima statie

·  blocul este racordat la sistemul ApaNova: atat la reteaua de apa, cat si cea de canalizare

·  acces privat in parcare pe baza de cartela magnetica

·  interfon cu camera video

·  supraveghere video in parcare si pe casa scarii la care au acces pe baza de parola toti locatarii blocului, atat la imaginile in timp real, cat si la arhiva video (ultimele 90 zile)

·  puteti consulta oricand cartea imobilului, detalii legate de etapele constructiei, documentele privind testele de rezistenta la fier si beton, facturile care atesta materialele folosite si conformitatea acestora. De asemenea, stam la dispozitia dumneavoastra cu orice alte informatii care sa ateste calitatea deosebita si durabilitatea constructiei.

Utilitati

Canalizare:
Apa:
Electricitate:
Cablu TV:
Internet:
Telefon:

Detalii plata

Direct de la dezvoltator, comision 0%, apartamentele sunt predate la cheie, si sunt disponibile prin orice tip de plata.

Parcare

Locul de parcare este gratuit (pentru primii 55 de cumparatori)

Securitate

Acces privat in parcare, supraveghere permanenta

Spatii pentru uz comun

-Supermarket

- Gradinita

- Piscina exterioara

- Loc de joaca pentru copii

- Fitness outdoor

- Coafor, beauty center

- Sala de fitness

- Spalatorie auto

- Pizzerie

- Farmacie

- Transport

Alte informatii

Transparent Residence – transparenta totala din respect pentru clienti!

Respect pentru clienti, calitate si siguranta - acestea sunt cuvintele care ne caracterizeaza si ne recomanda. Construim cu responsabilitate apartamente de inalta calitate, proiectate sa reziste si sa tina o viata.

Experienta si seriozitate – SC Oilrom Line SRL, dezvoltatorul complexului TransparentResidence, este o companie cu capital integral romanesc, infiintata in urma cu peste 11 ani. Ne aflam la cel de-al doilea complex rezidential construit, ambele de o calitate ridicata. Ne caracterizeaza seriozitatea si transparenta totala fata de clientii nostri. Tocmai de aceea ne-am angajat sa punem la dispozitia dumneavoastra absolut orice element legat de calitatea constructiei sau a materialelor folosite.

Va stam la dispozitie – Pentru ca ne dorim clienti multumiti, suntem intotdeauna receptivi la sugestiile dumneavoastra. 

Descrierea zonei

Complexul Transparent Residence ofera nu doar o constructie extrem de rezistenta cu dotari exceptionale, ci si un amplasament foarte bun:

situat la 300 de metri de Bulevardul Iuliu Maniu si la doar zece minute de mers pe jos pana la statia de metrou “Pacii” situat la doar circa 30-40 metri de statia RATB unde intorc liniile 138 si 178 situat la doar 150 de metri de Complexul Mall Militari, hypermarketul Auchan si Metro sau restaurantul Mc Donald’ssituat la doar zece metri de piscina Aqua Garden situat la cateva zeci de metri de cluburi de Spa, fitness, gradinita, spatii de joaca pentru copii si spatii verzi.

Magazinuldecase.ro se incarca..