Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Apartament 2 camere 55mp util Soseaua Alexandriei Bucuresti

Zona Soseaua Alexandriei, Bucuresti, an finalizare 2014 vezi harta

40,900 € (TVA inclus)

Apartamentul de 2 camere costa 40.900 Eur si are 55mp util, 72 mp construit si un balcon de 10 mp; camera principala are 21 mp, iar bucataria inchisa are 11 mp.

Detalii imobil

Camere 2
Adresa web Adora Urban Village
Suprafata 73 m2
Etaj 1
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet

Detalii plata

La Adora Urban Village exista multiple modalitati de plata, adaptabile celor mai variate cerinte: rate la dezvoltator pe 6 ani, credit “Prima Casa” sau credit ipotecar, plata cash

Finisaje

Pardoseală din parchet laminat de 8 mm grosime cu plintă asortată în camera de zi și dormitoare- Egger, Austria;  Gresie antiderapantă de calitate superioară în băi, bucătării și pe terase; Vopsitorii lavabile la pereti si tavane.

Dotari / Echipari

Centrală termică murală pe gaz pentru apă caldămenajeră șîncălzire - Ferroli, Italia; Sistem de încălzirecu radiatoare din oțel; Aparat de aer condiționat; Izolațietermică cu polistiren extrudat sub pardoseală si fonica intre etaje; Tâmplărie exterioară din profil PVC cu 5 camere, de culoare albă - Profine GMBH / Germania; Ușăde intrare metalică antiefracție, dotată cu vizor șiînchidere multipunct - Pinum / Italia; Spatiile comune (holuri bloc ci casa scarii)  placate cu travertin, cu iluminat natural, senzori pentru iluminatul artificical, lift modern si elegant!

Promotii / Noutati despre proiect

In promotia lunii septembrie, garsoniera de 40 mp util costa 29.900 Eur. Grasoniera este de fapt un studio dublu de 53 mp suprafata construita, cu un balcon de 7 mp; camera principala, de 24 mp, poate fi compartimentata astfel incat sa se obtina o extra camera de 7mp.Apartamentul de 2 camere costa 40.900 Eur si are 55mp util, 72 mp construit si un balcon de 10 mp; camera principala are 21 mp, iar bucataria inchisa are 11 mp.Apartamentul de 3 camere  costa 55.900 Eur si are 76mp util, 96mp construit, un balcon de 11 mp si 2 bai; camera principala are 23mp, dormitoarele cate 14mp, iar bucataria de 11mp este inchisa.  

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..