Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Duplex 3 camere tip 2 Aviatiei Bucuresti

Zona Aviatiei, Bucuresti, an finalizare 2015 vezi harta

170,000 € (TVA inclus)

Situat in zona de nord a capitalei, Aviatiei, intr-o zona de mix rezidential si de afaceri, acest ansamblu este recomandat clientilor care doresc sa locuiasca intr-un cartier elegant, celor care lucreaza si petrec majoritatea timpului in zona de Nord a Capitalei. Proiectul cuprinde apartamente spatioase, ultramoderne la preturi accesibile oricarui segment de piata, cu o impartire eficienta a spatiilor interioare avand finisaje moderne si de calitate. Fiecare tip de apartament este gandit sa ofere cea mai crescuta functionalitate si utilizare a spatiului, oferind un inalt grad de confort si finisare.

Detalii imobil

Camere 3
Tip duplex
Adresa web Metropolitan Residence Aviatiei
Suprafata 124,18 m2
Etaj 5
Dormitoare 2
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 2
Balcoane 2
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Detalii plata

Mentionam ca preturile includ TVA (de 5%), locul de parcare subteran, paza umana (un post), bariera, supraveghere video, centrala termica proprie, precum si un abonament de televiziune si internet (contract cu durata de 4 ani din care 2 ani beneficiati gratuit de aceste servicii).

Agent exclusiv : Ramona

Contact: 0736362110

Finisaje

Finisaje moderne, la alegerea clientului.

Promotii / Noutati despre proiect

In aceasta perioada le oferim posibilitatea clientilor interesati sa rezerve apartamentul dorit in cadrul ansamblului.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..