Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Privilege Residence Otopeni DN1 Soseaua Bucuresti-Ploiesti Bucuresti

Zona DN1 Soseaua Bucuresti-Ploiesti, Bucuresti vezi harta

144,000 € (TVA inclus)

Detalii imobil

Camere 3
Adresa web Privilege Residence Otopeni
Suprafata 144 m2
Etaj 1
Dormitoare 2
Livinguri 1
Sufragerii 1
Bucatarii 1
Bai 2
Camari 1
Dressinguri 1
Balcoane 3
Logii 1
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Detalii plata

Pretul de vanzare este de 807 euro/mp construit + TVA (24%).Pentru mai  multe detalii va stam la dispozitie la numarul de telefon 0730 177 210.

Finisaje

Piatra Travertin, Granit, Mocheta, Faianta, Vopsea Lavabila.

Dotari / Echipari

Apartamentele se vand complet mobilate si utilate, precum se vad in poze.

Apartamentele sunt complet mobilate si utilate inclusive aspirator, frigider, congelator Franke, ustensilele de bucatarie import Olanda Bloom Project.

Mobilierul este importat din Olanda si Italia.

Toate instalatiile sanitare sunt furnizate de Romstal SRL, cu rezistenta ridicata la umiditate, fiecare baie are un ventilator, iar baile sunt complet echipate cu lavoar,cada ,toaleta, bideu, baterii.

Dispune de ascensor pe fiecare scara de 625Kg ( 8 persoane) – SCHINDLER ROMANIA .

Aer conditionat  montat in fiecare camera + vectiloconvectoare.  

 Caldura se propaga prin radiatoare si ventiloconvectoare( montate de ORION IT);

Toate camerele dispun de cablu TV, telefonie fixa si internet.

Tamplaria este din aluminiu- - geam termopan SCHUKO GERMANIA cu finisaj excelent, avand un grad ridicat de izolare fonica si ocupa aproape in totalitate peretele ce face legatura cu terasa.

Constructia este realizata din caramida si beton-armat,  fundatia  fiind turnata la 1.80 metri adancime care asigura o structura de  rezistenta la un gard seismic foarte inalt.Izolare termica a blocului este asigurata din polistiren de 10 cm cu bariera termica si finisat la exterior cu vopsea decorativa de cea mai buna calitate.

Apartamentele sunt finisate in interior cu urmatoarele : panotaje de gipscarton si vata minerala pe schelet metalic, zugravit cu lavabil, placaje cu travertin , pardoseala din granit si mocheta –SONERG in dormitoare. Baile sunt placate cu piatra si travertin, casa scarii este placata cu granit – TITANMAR SA .

Canalizarea: Exista 2 fose septice ce au ambele 300m² si inca o fosa de rezerva cu capacitate de 100m³;Pentru apa menajera exista o fosa ecologica si o statie de epurare.S-au folosit tevi de polipropilena iar pentru canalizare tevi interioare din PP ignifugat, tevi exterioare din PVC, toate tevile ai fost furnizate de catre Romstal Romania. Pentru apa potabila este montata o statie de tratare (AQUAMAX).

Alimentarea cu apa curenta se face dintr-un put de alimentare de mare adancime .

Instalatia electrica este din cupru,  sunt montate intrerupatoare si prize marca LEGRAND ( Franta); Tablouri electrice MOELLER (Germania); Corpuri de iluminat Italia;


 Fiecare apartament are contorizare separata cu contoare digitale de caldura, apometre de apa calda si rece.

Exista doua centrale de incalzire a blocului, una in regim special iar a II-a pilot , acestea sunt pozitionate in subsol.-marca VIESSMAN/VITOROND 200 de 140 kw fiecare.

Promotii / Noutati despre proiect

Ce iti ofera apartamentele Privilege Residence: 

 

        - finisaje moderne – stil occidental;

         - AC in fiecare camera prin ventiloconvectoare;

       -  toate camerele dispun de cablu TV, telefonie fixa si internet;

       -  baile sunt finisate cu piatra si granit, complet echipate;

     -    cladirea se incadreaza din punct de vedere technic  in Clasa A (consum energetic redus);

     -    apartamentele sunt complet mobilate, bucatariile utilate cu frigider, congelator, masina de spalat vase, cuptor, plita, hota, marca Franke, aspirator,  ustensile de bucatarie inclusiv vesela si tacamuri;

       -  dormitoarele sunt mochetate, mobilate cu mobilier de lux import Olanda Bloom Project, inclusiv saltele si lenjerie de pat.

      -   cota parte indiviza de teren cu suprafete intre 140 si 211 mp;

     -    fiecare apartament are un loc de parcare gratuit pentru fiecare locatar, existand in plus locuri de parcare si pentru vizitatori.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..