Ansamblu Rezidential Privilege Residence Otopeni

pret disponibil la cerere

Privilege Residence Otopeni


Bucuresti
Zona: DN1 Soseaua Bucuresti-Ploiesti
Data demarare:
Stadiu proiect: finalizat (24 unitati din 24 finalizate)

Descriere ansamblu

Cand stilul, luxul si linistea se vor reuni, abia atunci veti putea spune ca locuiti in apartamentul mult visat ! Privilege Residence Otopeni va invita la o viata rupta de aglomeratia capitalei, dar in acelasi timp in stransa legatura cu ea.

Pentru ca este situat in zona de nord a capitalei, in apropierea aeroportului international Henri Coanda si imediat langa padurea Petresti, Privilege Residence Otopeni este clubul rezidential care se va incadra perfect in asteptarile dumneavoastra!

Situat la marginea orasului, dar in acelasi timp la cateva minute de el si de locurile care va pot asigura confortul, inconjurat de spatii verzi pe care cu greu le mai puteti gasi in mijlocul orasului. Accesul catre zona rezidentiala se face direct din DN1 (Soseaua Bucuresti-Ploiesti).

Zona de nord a capitalei s-a transformat intr-un nou mod de viata, separat de traiul aglomerat din mijlocul capitalei, atragand in jurul ei spatii comerciale puternice.

Ansamblul are o suprafata de 3127,79 mp cuprinzand 24 apartamente de  2, 3 si 4 camere, respectiv 6 tipuri de apartamente diferite cu o suprafata construita de 3.127,79 mp iar suprafata terenului este de 4575  


Promotii / Noutati despre proiect

Ce iti ofera apartamentele Privilege Residence: 

 

        - finisaje moderne – stil occidental;

         - AC in fiecare camera prin ventiloconvectoare;

       -  toate camerele dispun de cablu TV, telefonie fixa si internet;

       -  baile sunt finisate cu piatra si granit, complet echipate;

     -    cladirea se incadreaza din punct de vedere technic  in Clasa A (consum energetic redus);

     -    apartamentele sunt complet mobilate, bucatariile utilate cu frigider, congelator, masina de spalat vase, cuptor, plita, hota, marca Franke, aspirator,  ustensile de bucatarie inclusiv vesela si tacamuri;

       -  dormitoarele sunt mochetate, mobilate cu mobilier de lux import Olanda Bloom Project, inclusiv saltele si lenjerie de pat.

      -   cota parte indiviza de teren cu suprafete intre 140 si 211 mp;

     -    fiecare apartament are un loc de parcare gratuit pentru fiecare locatar, existand in plus locuri de parcare si pentru vizitatori.

Utilitati

Canalizare:
Apa:
Electricitate:
Cablu TV:
Internet:
Telefon:

Detalii plata

1000 euro/mp 

Parcare

Fiecare apartament are un loc de parcare gratuit pentru fiecare locatar, existand in plus locuri de parcare si pentru vizitatori. 

Securitate

Complexul Privilege Residence este montorizat cu un sistem de supraveghere, cu 17 camere video. 


 Ansamblul dispune de un sistem de incendiu, Apollo Fire Detectors, si are o centrala de avertizare de incendiu cu senzori pe fiecare etaj al complexului.

 

Accesul in complex se va face pe baza de cartela si videointerfon, existand si un sistem cu bariera cu protectie la inchidere.

Spatii pentru uz comun

 

Curtea complexului este complet amenajata cu alei interioare, vegetatie, are montat un sistem de irigare automat si este complet iluminata pe timpul noptii. De asemenea in curtea interioara a complexului exista un spatiu de joaca amenajat exclusiv pentru copii locatarilor complexului.


In cadrul complexului te vei putea bucura de o piscina interioara exclusiv pentru locatarii complexului. Piscina este acoperita si incalzita, cu o dimensiune de 14m lungime, latime 5,70m si adancime intre 1,35-1,55m. Mai mult, complexul ofera sauna si un spatiu de relaxare.

Alte informatii

Firmele cu care au lucrat constructori ansamblului sunt:

 

   -DELTA, TITANMAR SA, SONERG Distributie, OLANDA BLOOM PROJECT, ROMSTAL SRL, SCHINDLER ROMANIA, ORION IT, VIESSMAN/VITOROND, SCHUKO GERMANIA, AQUAMAX, LEGRAND ( Franta), MOELLER (Germania), VOICE – DATA, LE CHAT STYLE, APOLLO FIRE DETECTORS, KENTEK ELECTRONICS LTD.

Descrierea zonei

Complexul se afla la 10 minute de Baneasa Shopping City, la 5 minute de Aeroportul International Henri Coanda, 7 minute de Centura Bucurestiului si 15 minute de Casa Presei.

Magazinuldecase.ro se incarca..