Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Apartament 2 camere tip A in Asmita Gardens Tineretului Bucuresti

Zona Tineretului, Bucuresti, an finalizare 2009 vezi harta

99,000 € (TVA inclus)

Un apartament de 2 camere de tip A are o conceptie unica, avand bucataria inchisa, living generos cu usi duble, acces catre terasa grandioasa, dormitor separat de zona de living, cu spatiu de dressing si baie proprie, precum si un grup sanitar suplimentar pe hol.

Poti gasi un apartament de 2 camere in trei niveluri de finisare: standard, premium si lux.

Detalii imobil

Camere 2
Adresa web Asmita Gardens
Suprafata 90 m2
Etaj 8/ 25
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Telefon

Detalii plata

- cash

- orice tip de credit bancar

- rate la dezvoltator

Finisaje

Usi de apartament blindate, usi celulare - finisaj stejar, gresie ceramica cu plinta Imola - Unitech, parchet triplu stratificat din lemn de esenta tare cu plinta din lemn - finisaj stejar, cada Bari C1800, cabina dus, vas WC si lavoar Adria, prize si intrerupatoare Legrand.

Dotari / Echipari

Ansamblul rezidential Asmita Gardens va pune la dispozitie apartamente noi, spatioase, moderne si cu stiluri diferite, usor de amenajat dupa gustul fiecaruia. Ofera familiei tale oportunitatea de a descoperi bucuriile si de a trai intr-un apartament modern, cu toate facilitatile.

Amplasarea intr-o zona centrala din Bucuresti, foarte aproape de zona Unirii, proximitatea fata de multe puncte de interes, dar si vecinatatea de Parcul Tineretului, toate constituie adevarate avantaje pentru locuitorii sai.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..