Ansamblu Rezidential Asmita Gardens

pret disponibil la cerere

Asmita Gardens


Bucuresti
Zona: Tineretului
Data demarare:
Data finalizare: 2009
Stadiu proiect: finalizat (765 unitati din 765 finalizate)

Descriere ansamblu

Asmita Gardens este un complex rezidential central, situat in zona Tineretului din Bucuresti, care pune la dispozitie apartamente de lux: apartamente studio, apartamente 2 camere – tip A, apartamente 2 camere – tip B, apartamente 3 camere si apartamente 4 camere.

Utilitati

Canalizare:
Apa:
Electricitate:
Cablu TV:
Telefon:

Detalii plata

- cash

- orice tip de credit bancar

- rate la dezvoltator

Parcare

Peste 800 locuri de parcare :

- supraterane

- subterane nivel -1

- subterane nivel -2

- locuri de parcare pentru vizitatori

Securitate

- paza 24/24 h

- supraveghere video

Spatii pentru uz comun

- spatii de joaca pentru copii

- spatii verzi amenajate

- sala fitness, SPA, piscina interioara

- The Little Gym

- Supermakert

- Beauty Salon

Alte informatii

Stim ca iti place sa fii aproape de tot ceea ce conteaza in orasul tau. Avand o locatie de exceptie, in ansamblul rezidential Asmita Gardens esti la 10 minute de centrul Bucurestiului si la doi pasi de Piata Unirii si Parcul Tineretului. Mijloace de transport in comun precum statia de metrou Mihai Bravu, linia de tramvai 34 sau autobuzul 313 sunt situate chiar in vecinatatea proiectului. Astfel, biroul, banca, scoala celor mici sau locuinta parintilor iti va fi mereu la indemana.

Descrierea zonei

Asmita Gardens se afla in apropiere de zona Tineretului, Piata Unirii si Splai, o zona linistita care raspunde tuturor cerintelor de confort. Situat pe malul raului Dambovita, pe Splaiul Unirii 168, langa "Delta" din mijlocul Bucurestiului, in zona Tineretului, iti ofera tot ce ti trebuie pentru o viata usoara si confortabila. Te vei simti in mijlocul evenimentelor, intr-o zona centrala, in acelasi timp fiind departe de agitatia capitalei, intr-o oaza de liniste pitoreasca. Vezi orasul de sus, din complexul rezidential Asmita Gardens.

Magazinuldecase.ro se incarca..