Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Apartament 3 camere Titan Bucuresti

Zona Titan, Bucuresti, an finalizare 2010 vezi harta

67,703 € + TVA de 5 %

CITADELLA TITAN înseamnă „acasă” și „tot ce ai nevoie”! 

Poți să îți alegi un apartament într-unul din cele două turnuri de 14 etaje, un loc de parcare subteran sau suprateran și spațiul de depozitare potrivit nevoilor tale. Poți ajunge „acasă” direct din parcările subterane, fie pe scări sau cu liftul! 

Fiecare clădire are 2 scări de acces și 3 lifturi, unul dintre ele având o capacitate de 1000 kg, pentru a-ți facilita transportul obiectelor voluminoase și grele.

Din CITADELLA TITAN ai acces facil la toate mijloacele de transport! Dacă alegi să călătorești cu metroul, din oricare din stațiile 1 Decembrie si Titan ajungi în doar 5 minute în centrul capitalei, la Piața Unirii. Poți de asemenea să alegi tramvaiul 40, autobuzele 101, 311 și 330, care circulă către toate cartierele importante. 

Ieșirea către Autostrada Soarelui, care leagă Bucureștiul de stațiunile litoralului românesc, este foarte aproape.

Detalii imobil

Camere 3
Adresa web Citadella Titan
Suprafata 91 m2
Etaj 13 / 14
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Detalii plata

- Plată cash

- Credit bancar, inclusiv Prima Casă

Finisaje

Amenajarea interioară, cu pardoseală din gresie anti-derapantă și pereti placați cu panouri decorative, face din holul principal un agreabil spațiu de întâlnire. La parter, holul este pardosit cu piatră artificială. 

Apartamentele au uși armate, fixate în rame metalice, cu încuietoare speciale și vizor. Sunt de asemenea dotate cu gresiefaianțăparchetobiecte sanitare în băi, și dețin tâmplărie cu geam termopan

Dotari / Echipari

Cartierul Titan este una dintre cele mai active și mai prospere zone ale capitalei, cu o primărie de sector care s-a preocupat întotdeauna de modernizarea sa, și cu aproape 100 de spații verzi și locuri de joacă

Titan este cadrul ideal pentru Citadella Titan, un ansamblu rezidențial dotat cu: zonă de relaxare,parcare subterană / suprateranăpază 24/24h.

Datorită capacității economice a platformei industriale, Titan este și una dintre zonele cu cel mai bun potențial de angajare.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..