Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Garsoniera Titan Bucuresti

Zona Titan, Bucuresti, an finalizare 2010 vezi harta

35,000 € + TVA de 5 %

CITADELLA TITAN inseamna „acasa” si „tot ce ai nevoie”: poti sa iti alegi un apartament intr-unul din cele doua turnuri de 14 etaje, un loc de parcare subteran sau suprateran si spatiul de depozitare potrivit. Poti intra „acasa” direct din parcarile subterane, pe scari sau cu liftul.

Fiecare cladire are 2 scari de acces si 3 lifturi, unul dintre ele avand o capacitate de 1000 kg, pentru a-ti facilita transportul obiectelor voluminoase si grele.

Din CITADELLA TITAN ai acces facil la toate mijloacele de transport calatorind cu metroul, din oricare din statiile 1 Decembrie si Titan ajungi in doar 5 minute in centrul capitalei, la Piata Unirii; tramvaiul 40, autobuzele 101, 311 si 330 care circula catre toate cartierele importante. Iesirea catre Autostrada Soarelui, care leaga Bucurestiul de statiunile litoralului romanesc, este foarte aproape.   

Detalii imobil

Adresa web Citadella Titan
Suprafata 47 m2
Etaj 14 /14
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Imobil vandut

Aceasta proprietate este pastrata in baza de date pentru ca dumneavoastra sa puteti face o estimare obiectiva a pretului imobilului pe care doriti sa-l vindeti, sau, dupa caz, sa-l cumparati.

Detalii plata

- plata cash

- credit bancar, inclusiv Prima Casa

Finisaje

Amenajarea interioara, cu pardoseala din gresie anti-derapanta si pereti placati cu panouri decorative, face din holul principal un agreabil spatiu de intalnire. La parter, holul este pardosit cu piatra artificiala. Apartamentele au usi armate, fixate in rame metalice, cu incuietoare speciale si vizor, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare in bai precum si tamplarie cu geam termopan.

Dotari / Echipari

Cartierul Titan este una dintre cele mai active si mai prospere zone ale capitalei, cu o primarie de sector care s-a preocupat intotdeauna de modernizarea sa si cu aproape 100 de spatii verzi si locuri de joaca, Titan este cadrul ideal pentru Citadella Titan, un ansamblu rezidential dotat cu: zona de relaxare, parcare subterana / supraterana , paza 24/24 h. Datorita capacitatii economice a platformei industriale, Titan este si una dintre zonele cu cel mai bun potential de angajare.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Aceasta proprietate este pastrata in baza de date pentru ca dumneavoastra sa puteti face o estimare obiectiva a pretului imobilului pe care doriti sa-l vindeti, sau, dupa caz, sa-l cumparati.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..