Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Vanzare casa 6 camere Prelungirea Ghencea Bucuresti Prelungirea Ghencea Bucuresti

Zona Prelungirea Ghencea, Bucuresti, an finalizare 2016 vezi harta

215,000 € (TVA inclus)

www.springfieldresidence.ro

Detalii imobil

Camere 6
Adresa web SPRINGFIELD RESIDENCE
Suprafata construita 280 m2
Suprafata teren 755 m2
Dormitoare 4
Livinguri 1
Sufragerii 1
Bucatarii 1
Bai 4
Camari 1
Debarale 1
Dressinguri 1
Boxe 1
Logii 1
Parter
Etaj
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Imobil vandut

Aceasta proprietate este pastrata in baza de date pentru ca dumneavoastra sa puteti face o estimare obiectiva a pretului imobilului pe care doriti sa-l vindeti, sau, dupa caz, sa-l cumparati.

Parcare / garaj

Parcare Privata

Finisaje

Vilă nouă suprafata 280mp, teren 755mp, construită din cărămidă poroterm, izolată cu polistiren de 10cm, decomandată, 4dormitoare spațioase, dintre care 2 sunt matrimoniale, 4băi, living, bucătărie, cămară, cameră tehnică, holuri, spații depozitare, terasă acoperită, finisaje de calitate, tâmplarie pvc Veka cu geamuri  tripan, marmură, gresie si faianță Italia, parchet Franța, obiecte sanitare Gala, baterii Grohe, prize Gewiss, centrală gaze Vaillant, sistem de sterilizare și dedurizare a apei, alarmă, automatizare porți, curte amenajată cu beton amprentat, gazon, brazi, tuia si sistem irigații. Situată in zonă vile, stradă asfaltată si iluminată public, scoală, gradiniță si magazine in apropriere. Casa este deosebită și merită vazută.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Aceasta proprietate este pastrata in baza de date pentru ca dumneavoastra sa puteti face o estimare obiectiva a pretului imobilului pe care doriti sa-l vindeti, sau, dupa caz, sa-l cumparati.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..