Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Garsoniera Theodor Pallady Bucuresti

Zona Theodor Pallady, Bucuresti, an finalizare 2015 vezi harta

28,500 € (TVA inclus)

TITAN, Auchan Bon Ton Residence, direct dezvoltator,garsoniera 33 mp utili, bloc nou, D+P+4E, la cheie, gresie, faianta, parchet, t, usa metalica, fin. personalizate, zona vile, centre comerciale, metrou, piata, scoli, gradinite, negociabil, TVA inclus, comision 0% 

Detalii imobil

Adresa web Bon Ton Residence
Suprafata 33 m2
Etaj etaj 4
Dormitoare 1
Bucatarii 1
Bai 1
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet

Detalii plata

-500 euro rezervare.

-5% la semnarea Antecontractului de vanzare-cumparare prin Programul Prima Casa.


-15% la semnarea Antecontractului de vanzare-cumparare prin Credit Ipotecar.


-CashLa plata Cash(50% la semarea antecontractului de vanzare-cumparare) -reduceri substantiale de pret. 

Finisaje

Gresie,faianta,parchet,termopan,usi interioare,usa metalica antiefractie,

Dotari / Echipari

Centrala proprie apartament,contorizare individuala,baie complet utilata si echipata cu obiecte sanitare.

Promotii / Noutati despre proiect

Amplasat intr o zona linistita si inconjurata de verdeata Ansamblul Bon Ton Residence este compus din 2 blocuri cu regim de inaltime redus (Demisol-Parter + 4 etaje) acestea fiind compuse din garsoniere si apartamente cu 2 camere decomandate.

Complexul ofera multa liniste si se afla departe de aglomeratie; in acelasi timp accesul spre centrul capitalei se face usor si rapid.

Primul imobil rezidential de apartamente urmeaza a se finaliza cel mai tarziu la inceputul lunii septembrie 2014. Oferta imobiliara cuprinde garsoniere şi apartamente cu 2 camere decomandate cu suprafete cuprinse intre 36 si 62 mp.

Structura constructiei se desfasoara pe S+P+4E si are o forma regulata in plan.

 Fundatiile sunt de tipul radier general avand inaltimea de 70 cm.Structura de rezistenta a cladirii este realizata de tip mixt cu pereti si cadre din beton armat, dispuse pe cele doua directii principale de rigiditate ale cladirii, pe un subsol din beton armat. Peretii de inchidere si compartimentare au fost considerati din zidarie de caramida. Peretii exteriori vor fi termoizolati cu un strat de polistiren expandat in grosime de 10 cm.Peretii subsolului sunt realizati din beton armat de 25 cm grosime. Planseul peste subsol este din beton armat de 15 cm grosime.Plansele peste parter si peste etaje sunt realizate din beton armat monolit cu grosimea de 15 cm, cu grinzi de cadru.Scarile interioare sunt realizate din beton armat monolit cu placi de rampe si de podeste.Acoperisul  va fi de tip terasa necirculabila.

 

IMPORTANT: Structura cladirilor este realizata din cadre de beton armat monolit si a fost proiectata pentru a rezista la cutremure de pana la gradul 9 pe scara Richter.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..