Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Apartament Tip 2E Cubic Residence Prelungirea Ghencea Bucuresti

Zona Prelungirea Ghencea, Bucuresti, an finalizare 2014 vezi harta

38,700 € + TVA de 5 %

Detalii imobil

Camere 2
Adresa web Complexul de Apartamente Cubic 4
Suprafata 61.5 m2
Etaj E1, E2, E3, E4
Dormitoare 1
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 1
Balcoane 1
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Finisaje

Imobilul este construit pe o structură de cadre de beton armat, iar închiderile şi compartimentările sunt realizate din blocuri de zidărie. Clădirea este rezistentă la cutremure, în conformitate cu Normativul P100-1/2006, cu privire la protecţia antiseismică.
Izolaţia termică a clădirii este realizată cu polistiren expandat de 10 cm în cazul pereţilor exteriori, 15 cm de polistiren extrudat si sapa cu o grosime de minimum 9 cm pentru izolarea teraselor, 10 cm de polistiren extrudat sub placa parterului si 5 cm de polistiren extrudat plus 20 cm de polistiren pe intradosul balcoanelor.
Uşile spaţiilor comune sunt realizate din tâmplărie PVC Gealan, iar accesul în apartamente se face prin intermediul uşilor metalice termoizolate. Imobilul beneficiază de placări de granit pentru pardoselile spaţiilor comune.

Dotari / Echipari

Băile sunt echipate cu obiecte sanitare  Villeroy & Boch şi Belform, rezervoare încastrate şi panouri Grohe, baterii Kludi. Apartamentele sunt dotate cu centrale termice marca Vaillant de 24 Kw cu tiraj fortat, radiatoare marca Demrad - Grup Vaillant, aparataj electric şi tablouri electrice marca Legrand şi sistem de videointerfonie  marca Bticino. În plus, apartamentele au prize pentru unităţile de aer condiţionat şi ţevi pentru evacuarea condensului.
Alte dotări ale blocului: locul de parcare asigurat, lift şi video-interfon, casete de tavan cu senzori de mişcare pentru iluminarea spaţiilor comune, senzori pentru fum şi gaze, racordare la utilităţile publice (electricitate, gaze şi apă) şi curenţi slabi (TV şi internet).

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..