Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Garsoniera Eroii Revolutiei Bucuresti

Zona Eroii Revolutiei, Bucuresti, an finalizare 2014 vezi harta

34,600 € (TVA inclus)

Detalii imobil

Adresa web IDEAL RESIDENCE Eroii Revolutiei
Suprafata 44 m2
Etaj 1
Dormitoare 1
Bucatarii 1
Bai 1
Boxe 1
Balcoane 1
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Detalii plata

cash, credit, prima casa


Ideal Residence: 0720679492

Finisaje

  Giurgiului “ Ideal Residence” este un ansamblu rezidential gandit si proiectat in cele mai mici detalii,deosebit ca si arhitectura,amplasat in zona Eroii Revolutiei ,sector 4,in apropiere de City Mall pe strada Constantin Voda nr 6-8 pe o suprafata de teren de 1200 mp  dispunand in apropiere de unitati invatamant, complexul si piata Progresul, spitale, parcuri,cu acces rapid la mijloace de transport in comun : metrou Eroii Revolutiei ; autobuz 323;tramvai 7 ,25.

   Ansamblul este foarte bine gandit din punct de vedere a functionalitatii iar varietatea spatiilor locative ocupa un loc important, ansamblul avand in componenta sa un nr de 31 garsoniere simple/duble,10 apartamente cu 2 camere si 9 apartamente cu 3 camere de diferite dimensiuni complet utilate.

   Se evidentiaza prin finisaje de lux atat in interior cat si in exterior cu parcari acoperite,sistem supraveghere video,lift silentios,placari cu marmura si granit.Construirea ansamblului a inceput in anul 2013 si are termen de finalizare in 2014 luna aprilie avand un regim de inaltime D+P+3ET+M.

   Imobilul a fost construit pe diafragme si stalpi beton armat ,are un risc seismic de 9 grade pe scara richter,se incadreaza in clasa energetica A cu o izolatie exterioara din polistiren de 10 cm si zidarie caramida porotherm.

   Locuintele sunt prevazute cu interfon, usa metalica anti-efractie,usi interioare celulare,central proprie,calorifere otel,tamplarie PVC tip REHAU -5 camere cu geam low-e,feronerie ROTO sau G-U;gresie, faianta,parchet import Spania,Italia,Polonia;instalatie electrica din cupru masiv;instalatie sanitara polipropilena,obiecte sanitare baie,racordate la toate utilitatile fiind contorizate individual.

Dotari / Echipari

Detalii tehnice:

 

 


Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..