Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Oferta apartament 2 camere + parcare Prelungirea Ghencea Bucuresti

Zona Prelungirea Ghencea, Bucuresti, an finalizare 2011 vezi harta

39,900 € + TVA de 5 %

Apartamentul prezentat este situat in ansamblul rezidential Timea, intr-una dintre cladirile de 3 etaje din interiorul complexului, la parter. Apartamentul este complet finisat, dispunand de parchet, geamuri termopan, gresie, faianta, obiecte sanitare in baie, precum si de prize si intrerupatoare. Apartamentul dispune de centrala proprie. Bucataria este open-space cu posibilitate de a fi inchisa. Apartamentul dispune si de un loc de parcare. Toate apartamentele sunt cablate pentru internet, cablu tv si telefonie fixa si dispun de pregatirea pentru aer conditionat.

Detalii imobil

Camere 2
Adresa web Timea Residence
Suprafata 72 m2
Etaj P
Dormitoare 1
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 1
Dressinguri 1
Balcoane 1
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Detalii plata

Pentru detalii suplimentare contactati reprezentantul vanzari!

Finisaje

Finisaj exterior : cladire izolata la exterior cu polistiren expandat, ferestre din PVC cu geam termopan, tigla metalica

Finisaj interior : apartamentele se predau cu peretii interiori din Beton Celular Autoclavizat, tavanele din rigips, instalatie electrica cu intrerupatoare si priza montate, instalatie de incalzire cu centrala proprie de apartament, usa metalica la intrare in apartament, tamplarie PVC cu geam termopan, conexiune TV, cablu si internet, cablare retea electrica, instalatie de gaze.


Living, dormitor hol : parchet

Baie/grup sanitar : gresie si faianta ;

Bucatarie : gresie si faianta.

Promotii / Noutati despre proiect

- Garsoniera pornind de la 33.300 Eur + tva 5%
- Apartament cu  2 camere pornind de la 37.800 Eur + tva 5%
- Apartament cu 3 camere tip duplex pornind de la 58.500 Eur + tva 5%

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..