Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Apartament AMALIA REZIDENT 4 1 Decembrie 1918 Bucuresti

Zona 1 Decembrie 1918, Bucuresti, an finalizare 2015 vezi harta

44,500 € (TVA inclus)

Detalii imobil

Camere 2
Adresa web AMALIA REZIDENT 4
Suprafata 49 m2
Etaj Parter
Dormitoare 12
Livinguri 17
Bucatarii 8
Bai 3
Dressinguri 5
Balcoane 5
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Imobil vandut

Aceasta proprietate este pastrata in baza de date pentru ca dumneavoastra sa puteti face o estimare obiectiva a pretului imobilului pe care doriti sa-l vindeti, sau, dupa caz, sa-l cumparati.

Detalii plata

Oferta direct dezvoltator, apartament 2 camere, 49mp, decomandat, bloc nou, in pret sunt incluse gresia, faianta, parchetul la alegere, termopan, usile de interior si usa exterior, mobilier baie, obiectele sanitare, centrala proprie, utilitatile de la reteaua orasului. Imobilul este construit integral din beton si caramida porotherm, termopan imitatie lemn cu 6 camere, tencuiala manuala, plafon din placa de beton turnata, izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm.Imobilul va fi finisat complet si predat pana la data de 30 iunie 2014.

Pretul este negociabil in functie de avans.Comisoane sau alte taxe 0%.

Finisaje

Gresie , faianta, parchet, termopan, usi interioare lemn, usa metalica

Dotari / Echipari

Centrala proprie , parcare amenajata pe platforma blocului ,

Promotii / Noutati despre proiect

Pretul este negociabil in functie de modalitatea de plata.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Aceasta proprietate este pastrata in baza de date pentru ca dumneavoastra sa puteti face o estimare obiectiva a pretului imobilului pe care doriti sa-l vindeti, sau, dupa caz, sa-l cumparati.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..