Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Apartament 3 camere + 2 locuri de parcare GRATUIT 1 Decembrie 1918 Bucuresti

Zona 1 Decembrie 1918, Bucuresti, an finalizare 2013 vezi harta

79,800 € (TVA inclus)

Apartament 3 camere in Ansamblul Rezidential Evocasa Optima, cu finalizare in septembrie 2013, situat in cartierul Titan langa parc si metrou 1 Decembrie, cu acces facil la toate mijloacele de transport în comun.

Detalii imobil

Camere 3
Adresa web Evocasa Optima Faza 2
Suprafata 93 m2
Etaj 10
Dormitoare 2
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 2
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Detalii plata

NU RATA OFERTA SPECIALA la ULTIMUL APARTAMENT 3 CAMERE tip S cu 2 locuri de parcare subterana GRATUIT: 76.000 Euro +TVA 5%! Oferta valabila in limita unitatilor disponibile pana la 15.09.2016.

Finisaje

 

Dotari / Echipari

Dotari si finisaje: usa metalica Lesna, usi interioare Pinum, parchet laminat, gresie şi faianţă în bucatarie si baie, senzori de gaz în bucătărie, cadă de baie din fibră de sticlă, interfon, tâmplărie PVC cu geam termopan marca Salamander.

Ansamblul dispune de parcare subterana si supraterana.

Promotii / Noutati despre proiect

 Persoana contact : Andrei Grecu 0737422527

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..