Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Garsoniera dubla 43.20 mp utili Berceni Bucuresti

Zona Berceni, Bucuresti, an finalizare 2016 vezi harta

33,500 € (TVA inclus)

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cerea dvs cu prioritate sau puteti merge direct la unul din cele trei birouri puse la dispozitie de Sud Rezidential.ro din Sos. Oltenitei 394 A, Berceni, Sector 4 sau Str. Amurgului nr. 77 (Metrou Dimitrie Leonida) sau B-dul Metalurgiei nr.25 (Grand Arena Mall), unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre .

In cadrul acestor birouri de vanzari puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de dvs, precum si a altor oferte imobiliare, transport asigurat cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul , casa sau imobilul dorit.

Afla chiar acum mai multe detalii sau cate imobile mai sunt disponibile in VIVA Residence 3 la tel. 0724.205.825.


Detalii imobil

Camere 2
Adresa web Viva Residence Metalurgiei Park
Suprafata 48.70 m2
Etaj 1,2,3,M
Dormitoare 1
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 1
Balcoane 1
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Promotii / Noutati despre proiect

5% discount pentru plata cash

Loc parcare gratuit


Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..