Ansamblu Rezidential Viva Residence Metalurgiei Park

pret disponibil la cerere

Viva Residence Metalurgiei Park


Bucuresti
Zona: Berceni
Data demarare: 2015
Data finalizare: 31 Decembrie 2016
Stadiu proiect: finalizat (170 unitati din 1500 finalizate)

Descriere ansamblu

Noul proiect imobiliar al dezvoltatorilor conceptului Viva Residence se lanseaza in cadrul Metalurgiei Park Residence, primul parc rezidential din Romania dezvoltat in Bucuresti, in sectorul 4 pe Bulevardul Metalurgiei.

Proiectul se desfasoara pe o suprafata de 40.000 mp teren si este compus dintr-un numar de 16 blocuri de locuinte colective mixte, spatii de birouri si un numar mare de spatii comerciale aflate la parterul blocurilor care dispun de deschidere stradala.

Noul proiect Viva Residence este cel mai mare de pana acum din toate celelalte proiecte Viva care au fost dezvoltate cu precadere in Zona De Sud a Capitalei intre anii 2012 - 2015 si care au reusit sa multumeasca pe deplin un numar de impresionant de clienti, care au achizitionat o locuinta in aceste ansambluri imobiliare, fie ca vorbim de apartamente sau vile individuale.

Fazele proiectului

La finalul proiectului, Viva Residence Metalurgiei va avea in componenta un numar de 1500 unitati locative diverse de la garsoniere simple si garsoniere duble, apartamente cu doua si trei camere, spatii comerciale si spatii de birouri, toate fiind oferite spre vanzare la preturi excelente.

Regimul de inaltime al acestor imobile este  Parter + 5 etaje, iar distanta mare dintre blocuri, parcarile amenajate precum si atentia oferita spatiilor verzi, ofera intregului proiect un aer de confort si intimitate demn de un adevarat ansamblu imobiliar in care merita sa traiesti.

Apartametele vin insotite de locuri de parcare delimitate si amenajate separat , oferite spre vanzare la pretul de 1500 euro + TVA, fiecarui rezident care doreste achizitionarea unui loc de parcare individual.

Proiectul dispune si de loc de joaca pentru copii amenajat la standarde europene, spatii de relaxare pentru adulti, spatii verzi amenajate peisagistic cu vegetatie decorativa, un  numar mare de pomi ornamentali, acces securizat in incinta supravegheat video non stop, alei si trotuare iluminate nocturn, iar spatiile comerciale cu activitati diverse  vor intregi gradul de confort din interiorul ansamblului rezidential.

Viva Residence Metalurgiei vine cu una dintre cele mai bine concepute oferte imobiliare datorita mai multor factori. Pe langa pretul accesibil al apartamentelor oferite spre vanzare care pleaca de la 750 euro/mp util, TVA 5 % inclus, ansamblul ofera si o mare variatate a spatiilor locative, astfel fiecare client isi poate alege cu usurinta locuinta pe care si-o permite si isi poate personaliza interiorul acesteia dupa propiul gust, avand la dispozitie un departament special care sa va ocupa strict de finisarea apartamentelor.

La cerere, exista posibilitatea compartimentarii unui apartament cu 3 camere, cu suprafata utila de 85.40 mp, la pretul de 66.900 euro, TVA 5% inclus.

Materialele si echipamentele folosite in procesul de finisare si amenajare a apartamentelor si a spatiilor comune sunt : 

Tamplarie PVC Rehau - 5 camere cu geam termopan 4 anotimpuri low e, insotita de glafuri interioare /exterioare;

Usi interior Porta Doors diferite nuante si modele;

Centrala de apartament Immergas;

Parchet laminat dublu click import Austria, gresie si faianta import Italia;

Obiecte sanitare moderne in bai Cersanit Romstal; 

Usa intrare Superlock cu multiple sisteme de siguranta; 

Spatiile comune ale imobilelor vor fi la fel de atent finisate si vor dispune de placari cu granit si balustrade de inox (mana curenta); 

Videointerfon montat individual;

Toate imobilele vor dispune de lifturi moderne silentioase de la OTIS.

Promotii / Noutati despre proiect

In tabelul de mai jos va puteti informa asupra preturilor cerute pentru fiecare imobil in parte, aveti atasat separat fiecare schita, deasemenea veti gasi si planurile cu dispunerea tuturor unitatilor locative pe fiecare etaj.

Din punct de vedere al structurii de rezistenta, imobilele vor fi realizate cu structura mixta, diafragme si placa de tip dala groasa din beton armat. Sistemul a fost conceput pentru a satisface noile exigente ale normativului de cutremure emis in 2013. Fundarea se va realiza prin intermediul unor talpi continue din beton armat cu beton de clasa superioara. Sistemul de dala groasa la nivelul placilor a fost folosit pe de o parte pentru a crea spatii mai ample intre diafragme si pe de alta parte pentru a permite un ritm alert de dezvoltare a imobilului.

Inchiderile de la exterior se vor realiza din blocuri ceramice tip POROTHERM de 25 cm latime, anvelopate cu polistiren expandat de 10 cm.

Compartimentarile interioare se vor executa in totalitate din blocuri ceramice tip POROTHERM de 11,5 cm, tencuite pe ambele parti pentru a crea in final o grosime de compartimentare de 17 cm grosime, astfel se va realiza o atenuare a zgomotului suficienta intre camerele aceluiasi apartament.

Imobilele vor fi deservite de ascensoare de persoane cu capacitate suficienta pentru a servi un flux ridicat de persoane.


Proiectul a carui constructie a inceput deja, va fi executat in etape, iar termenele impuse societatii de constructii pentru finalizare sunt : pentru primele imobile termenul de finalizare este decembrie 2015 (400 unitati locative), urmatoarele unitati locative urmand a fi date in folosinta in 2016, cu mentiunea ca termenele asumate sunt acoperitoare si exista posibilitatea, conform dezvoltatorilor, de a da in folosinta mult mai devreme intreg proiectul imobiliar.

Divizia noastra financiara Credit24h.ro va oferi  consultanta specializata in identificarea solutiilor de finantare pentru obtinerea creditelor,  destinata tuturor celor ce intentioneaza sa achizitioneze o locuinta,  aceste servicii fiind adresate oricarei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.

Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare, de relatia cu bancile care acorda aceste imprumuturi si va ofera atat solutii foarte rapide, cat si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Este de ajuns sa programati o vizionare online pe http://www.sudrezidential.ro/ sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre cele cinci birouri de vanzari puse la dispozitia dvs. de Sudrezidential.ro, astfel:  in Bucuresti pe Sos. Oltenitei nr. 394A, Str. Aurel Persu nr. 153 in sectorul  4 sau in Popesti Leordeni pe Str. Amurgului nr. 77 (langa Metrou Dimitrie Leonida), pe Str. Drumul Fermei nr. 99 (Brown Residence), pe Str. Amurgului nr. 47, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de dvs., precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Viva Residence Metalurgiei la nr. de telefon: 0724.205.825 Stelian Grigore - Proiect Manager.


Utilitati

Canalizare:
Apa:
Electricitate:
Cablu TV:
Internet:
Telefon:

Detalii plata

Apartamentele vin insotite de locuri de parcare delimitate si amenajate separat , oferite spre vanzare la pretul de 1500 euro + TVA, fiecarui rezident care doreste achizitionarea unui loc de parcare individual.

Descrierea zonei

In sectorul 4, pe Bulevardul Metalurgiei

Magazinuldecase.ro se incarca..