Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Oferta Promotionala Studio Zona Nord Pipera Bucuresti

Zona Pipera, Bucuresti, an finalizare 2016 vezi harta

39,950 € + TVA de 5 %

Apartamentul prezentat este situat in ansamblul rezidential Cosmopolis, intr-una dintre cladirile de 10 etaje din interiorul complexului, la etajul 6. Apartamentul este complet finisat, dispunand de parchet, geamuri termopan, gresie, faianta, obiecte sanitare in baie, precum si de prize si intrerupatoare. Incalzirea se face prin paradoseala, apartamentul avand centrala proprie. Bucataria este open-space ceea ce face ca apartamentul sa fie unul luminos.Toate apartamentele sunt cablate pentru internet, cablu tv si telefonie fixa si dispun de pregatirea pentru aer conditionat.

Cele peste 2700 de persoane care locuiesc deja in ansamblu beneficiaza de urmatoarele facilitati: 3 piscine exterioare, supermarket, gradinita, farmacie, pizzerie, sala de fitness, beauty salon, teren de basket si tenis, loc de joaca pentru copii, spalatorie auto, transport, securitate 24/24.

Detalii imobil

Camere 2
Adresa web Cosmopolis Apartamente
Suprafata 57 m2
Etaj 6
Dormitoare 1
Livinguri 1
Sufragerii 1
Bucatarii 1
Bai 1
Dressinguri 1
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Detalii plata

Va rugam contactati reprezentantul vanzari.

Finisaje

Apartamentul este complet finisat, dispunand de parchet, geamuri termopan, gresie, faianta, obiecte sanitare in baie, precum si de prize si intrerupatoare.


Dotari / Echipari

Apartamentul se vinde echipat cu obiectele sanitare pentru baie.Toate apartamentele au centrala proprie, sistemul de incalzire fiind prin pardoseala.

Promotii / Noutati despre proiect

Vara aduce in COSMOPOLIS o serie de OFERTE SPECIALE !!!
     -
 4 modele de apartamente tip studio de la 41.970 € + TVA (5%)
     -  4 modele de apartamente cu 2 camere de la 52.320 
€ + TVA (5%)
     - 
4 modele de apartamente cu 3 camere de la 71.450 € + TVA (5%)

     - vile de la 89.000 € + TVA (5%)

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..