Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Garsoniera 25,00 mp utili Berceni Bucuresti

Zona Berceni, Bucuresti, an finalizare 2014 vezi harta

20,500 € (TVA inclus)

Este de ajuns sa programati o vizionare on line sau telefonic  si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cerea dvs. cu prioritate sau puteti merge direct la unul din cele doua birouri puse la dispozitie de Sud Rezidential.ro  din Sos. Oltenitei 394 A, Berceni, Sector 4 sau Str. Amurgului 77- Metrou Leonida  unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de dvs, precum si a altor oferte imobiliare, transport  asigurat cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi facute de catre consilierii nostri gratuit, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu grija apartamentul, casa sau imobilul dorit.

Afla chiar acum mai multe detalii sau cate imobile mai sunt disponibile Dimitrie Leonida  Residence  la tel: 0729.572.570.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Toate informatiile privind preturile, suprafetele si descrierea imobilului apartin in totalitate dezvoltatorului si provin in urma informatiilor furnizate de acesta, au caracter orientativ si nu pot angaja in niciun fel raspunderea SudRezidential.ro.


Detalii imobil

Adresa web Allegra Residence
Suprafata 29.30 m2
Etaj 1,2,3,4,5
Dormitoare 1
Bucatarii 1
Bai 1
Balcoane 1
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Detalii plata

Sunt acceptate toate formele de credit: credit prima casa,credit imobiliar,credit ipotecar,leasing imobiliarsi bineinteles, plata cash

Practic tot ce trebuie sa faceti dumneavoastra este sa va alegeti o locuinta si sa achitati taxa de rezervare (1000 euro) si imediat o intreaga echipa de profesionisti, de la consilieri de vanzari, consilieri de credite, juristi si pana la notari intra in actiune pentru ca totul sa decurga in cele mai bune conditii.

Finisaje

Imobilele din cadrul ansamblului dispun de finisaje excelente, executate de catre  firme de renume in domeniu, sunt contorizate separat si dispun de:

·         centrala proprie si calorifere

·         usi interior de foarte buna calitate

·         usa intrare anti efractie

·         tamplarie pvc cu geam termopan import Germania

·         gresie, faianta si parchet import Spania

·         obiecte sanitare in baie

·         locul de parcare este oferit gratuit.


Promotii / Noutati despre proiect

SudRezidential.ro si Mobexpert Berceni iti ofera gratuit proiectul de amenajare al casei tale!


Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..