Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Apartament 2 camere Berceni - 55 mp - 49.700 euro (5% TVA inclus) Berceni Bucuresti

Zona Berceni, Bucuresti, an finalizare 2014 vezi harta

49,700 € (TVA inclus)

Apartamentul are 2 camere, este foarte luminos, este un bloc D+P+4E, constructie noua cu lift, iar suprafata utila este de 55 mp. Apartamentul dispune de finisaje excelente, executate de catre firme de renume in domeniu, este contorizat separat si dispune de: centrala proprie si calorifere, usi interior de foarte buna calitate, tamplarie pvc cu geam termopan import Germania, gresie, faianta si parchet import Spania, obiecte sanitare in baie, iar tva–ul de 5% este inclus in pret. Locul de parcare este oferit gratuit.  Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la tel: 0721.165.251 sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din sos. Oltenitei nr 394 A, Berceni, Sector 4 (capat tramvai 11 si 34) sau Strada Amurgului nr 77 (accesul din sos Berceni) unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din Zona De Sud.

Detalii imobil

Camere 2
Adresa web Allegra Residence
Suprafata 55 m2
Etaj 2
Dormitoare 1
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 1
Balcoane 1
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Detalii plata

Sunt acceptate toate formele de credit: credit “Prima Casă”, credit imobiliar, credit ipotecar, leasing-ul imobiliar etc, de la orice banca, datorita contractelor de parteneriat incheiate cu aceste institutii bancare care vor oferii in cadrul biroului de vanzari si asistenta gratuita necesara intocmirii dosarului pentru obtinerea creditului. Practic tot ce trebuie sa faceti dvs este sa va alegeti o locuinta in cadrul ansamblului si sa achitati taxa de rezervare necesara (1000 euro) si imediat o intreaga echipa de profesionisti de la consilieri de vanzari, consilieri de credite din cadrul bancii pe care ati ales-o, notari, juristi si avocati va vor indruma si consilia gratuit pe tot parcursul derularii creditului . In cazul in care se opteaza sau se doreste o plata esalonata a locuintei alese de dvs., reprezentantii Confort Urban Residence va pot oferi  o marja de timp ce variaza de la 1 an pana la 2 ani in functie de particularitatea situatiei pentru achitarea integrala a imobilului.Modul de achizitie al garsonierelor si apartamentelor din Confort Urban Residence acesta este foarte variat, extrem de  flexibil si bine pus la punct de catre departamentul de vanzari al proiectului din dorinta de a oferii posibilitatea oricui doreste sa achizitioneze o locuinta in cadrul ansamblului cu ajutorul bancii sau cu resurse proprii si plata esalonata.

Finisaje

Apartament nou, complet finisat!

* usa metalica antiefractie
* usi interior
* centrala termica
* obiecte sanitare moderne;
* parchet;
* gresie;
* faianta;
* vopsea lavabila;
* tamplarie PVC cu geam termopan

Dotari / Echipari

* telefon (1 post)
* parcare (1 loc)

Promotii / Noutati despre proiect

SudRezidential.ro si Mobexpert Berceni iti ofera gratuit proiectul de amenajare al casei tale!

Locul de parcare este oferit gratuit!

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..