Ansamblu Rezidential Proiect rezidential Unirii- Nerva Traian

pret disponibil la cerere

Proiect rezidential Unirii- Nerva Traian


Bucuresti
Zona: Bulevardul Unirii
Data demarare: 1 Noiembrie 2012
Data finalizare: 1 Octombrie 2013
Stadiu proiect: faza de proiect (0 unitati din 46 finalizate)

Descriere ansamblu

Proiectat pe o suprafata de 710 mp ansamblul Nerva Traian este compus din subsol, parter, mezanin si 6 etaje.

La subsol sunt 24 locuri de parcare partial in sistem Klaus si spatii tehnice.

Parterul cuprinde doua apartamente de doua camere si doua apartamente de trei camere. Pe fiecare nivel, incepand cu mezaninul pana la etajul 6, exista o garsoniera, trei apartamente de doua camere si doua apartamente de trei camere.

Dotari interioarespatii generoase, iluminare naturala;parchet laminat in living si dormitoare, baile si bucatariile vor fi finisate cu gresie si faianta Delta Design, toate acestea fiind alese de dumneavoastra, dintr-o gama variata de finisaje si culori, astfel incat rezultatul final sa fie cel visat;usi de interior furniruite intr-o culoare asortata cu parchetul, bineinteles, la alegerea dumneavoastra din gama pusa la dispozitie de dezvoltatorul proiectului;baile complet echipate cu obiecte sanitare Romstal;centrala termica individuala;aer conditionat in living;tamplarie PVC cu geam termopan LOW-E;conexiune TV, telefon si internet;cablare retea electrica, instalatie de gaze;utilitati contorizate individual, pe fiecare apartament.

Promotii / Noutati despre proiect

COMISION 0% PENTRU CLIENTUL CUMPARATOR!   

Utilitati

Canalizare:
Apa:
Electricitate:
Cablu TV:
Internet:
Telefon:

Detalii plata

COMISION 0% PENTRU CLIENTUL CUMPARATOR!   Metoda de achizitie

Pasul 1 :Contract de rezervare in valoare 2.000 euro + TVA. Se emite factura + chitanta in Ron, la cursul oficial al BNR din ziua efectuarii platii.

Pasul 2 :Diferenta de 5 % – 20 % va fi platita in maxim 30 de zile de la data semnarii contractului de rezervare in functie de tipul de finantare.

Pasul 3: Procentul de 95 % in cazul unui credit Prima Casa, sau 80 % in cazul altui tip de finantare se va achita la finalizarea imobilului.

Parcare

La subsol sunt 24 locuri de parcare partial in sistem Klaus. Pret 12000 euro +TVA.

Magazinuldecase.ro se incarca..