Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Garsoniera Tip E Bulevardul Unirii Bucuresti

Zona Bulevardul Unirii, Bucuresti, an finalizare 2013 vezi harta

48,000 € + TVA de 5 %

Detalii imobil

Adresa web Proiect rezidential Unirii- Nerva Traian
Suprafata 55,06 m2
Etaj Mezanin + 1-5
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 1
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Detalii plata

COMISION 0%

Plata se face in trei etape: Contract de rezervare – 2000 euro+ TVA; Contract Vinzare-Cumparare – diferenta pina la 20% din pretul imobilului Contract Vinzare-Cumparare – diferenta de80% din pretul imobilului.

Se poate achizitiona un loc de parcare situat la subsolul imobilului la pretul de 10.000 Euro + TVA.

Finisaje

spatii generoase, iluminare naturala;parchet laminat in living si dormitoare, baile si bucatariile vor fi finisate cu gresie si faianta Delta Design, toate acestea fiind alese de dumneavoastra, dintr-o gama variata de finisaje si culori, astfel incat rezultatul final sa fie cel visat;usi de interior furniruite intr-o culoare asortata cu parchetul, bineinteles, la alegerea dumneavoastra din gama pusa la dispozitie de dezvoltatorul proiectului;baile complet echipate cu obiecte sanitare Romstal;centrala termica individuala;aer conditionat in living;tamplarie PVC cu geam termopan LOW-E;conexiune TV, telefon si internet;cablare retea electrica, instalatie de gaze;utilitati contorizate individual, pe fiecare apartament.

Promotii / Noutati despre proiect

COMISION 0% PENTRU CLIENTUL CUMPARATOR!       

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..