Acest anunt nu mai este activ

Vanzare 3 CAMERE Baneasa Bucuresti

Zona Baneasa, Bucuresti vezi harta

81,256 € + TVA de 5 %

Ai la dispozitie locuri de parcare supraterane si subterane, spatii verzi, locuri de joaca pentru copii si teren de basket.

Detalii imobil

Camere 3
Adresa web FeliCity Residential Baneasa
Suprafata 112 m2
Etaj 5
Dormitoare 2
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 2
Camari 1
Dressinguri 1
Logii 1
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Detalii plata

Pretul de vanzare este 81.256 Euro + TVA.

 

Ne incadram la legea TVA-ului de 5%!

Finisaje

FeliCity Residential, prin stilul arhitectural, facilitati si servicii iti ofera o viata mai linistita, departe de agitatia cotidianului bucurestean. Ai posibilitatea de a-ti alege apartamentul care ti se potriveste, cu 2, 3 sau 4 camere, cu gradini si terase atragatoare, parcari subterane si supraterane si cu vederi catre padurea Baneasa. Locuinta ta este aici de-a dreptul surprinzatoare!

Dotari / Echipari

Apartamentele sunt echipate cu centrala termica de apartament, boiler, radiatoare, gresie si faianta si obiecte sanitare.

Promotii / Noutati despre proiect

Ai la dispozitie locuri de parcare supraterane si subterane, spatii verzi, locuri de joaca pentru copii si teren de basket.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..