Ansamblu Rezidential Vile Mogosoaia

pret disponibil la cerere

Vile Mogosoaia


Bucuresti
Zona: Mogosoaia
Data demarare: 1 Ianuarie 2011
Data finalizare: 1 Octombrie 2012
Stadiu proiect: finalizat (6 unitati din 6 finalizate)

Descriere ansamblu

La baza complexului Vile Mogosoaia a stat ideea unui proiect rezidential cu un numar restrains de unitati locative, situat in intr-o zona verde de case si vile, care sa ofere locatarilor tot confortul dorit. Locatia acestui proiect nu a fost aleasa intamplator, dezvoltatorul a ales Comuna Mogosoaia datorita posibilitatilor multiple de agrement, a parcului din apropiere dar si a facilitatilor zonei: foarte aproape de Piata Victoriei, aproape de noile statii de metrou din Bucurestii Noi, cu acces imediat catre soseaua de centura, noua autostrada Bucuresti Ploiesti, aeroporturile Baneasa si Otopeni.
Situate pe un teren de 3000 mp, vilele ies in evidenta prin arhitectura eleganta cu linii simple si finisaje de calitate. Aici iti poti incepe ziua cu o cafea pe terasa si o poti incheia cu o petrecere intre prieteni in propria curte. Toata familia se va bucura de facilitatile complexului: pentru copiii tai se va amenaja un loc de joaca, buncii se vor odihni pe una dintre bancile din parcul din interiorul complexului, iar pentru tine s-a rezervat terasa spatioasa de la etajul casei tale, unde poti petrece momente de liniste alaturi de cei dragi.

Fazele proiectului

Proiectul Rezidential este compus din sase vile identice cu acces individual si terenuri variind intre 374 si 540 mp. Accesul in complex se face din strada Daliilor (strada care a facut parte din programul de modernizare a zonei) care ofera acces facil in interiorul proiectului. Fiecare casa este conceputa pentru a avea minim 1 loc de parcare si curte imprejmuita cu gard pentru a creea toata intimitatea de care este nevoie.

Vilele au o suprafata generoasa de 325 mp si sunt dispuse pe parter si 2 etaje. La parter gasim zona de zi formata din dinning si living cu iesire pe terasa de la parter, bucatarie, baie si camera tehnica. Etajul 1 este compus din 3 domitoare, 2 baie, un hol generos si 2 balcoane. Ultimul nivel este o terasa partial acoperita de 75 mp.

Utilitati

Canalizare:
Apa:
Electricitate:
Cablu TV:
Internet:
Telefon:

Detalii plata

Dezvoltatorul accepta plata cash si credit bancar.

Parcare

Fiecare vila este conceputa sa beneficieze de minim 1 loc de parcare in curtea proprie

Descrierea zonei

Ansamblu Rezidential Vile Mogosoaia este situat la 1 km de intrarea in Bucuresti, la 300 m de Lacul Mogosoaia intre strazile Daliilor si Monumentul Eroilor. Accesul se face prin strada Daliilor.

Distante

1 km de Palatul Mogosoaia; 5,5 km de Metroul Bazilescu (10minute); 9 km de Piata Victoriei; 400m pana la statia de autobuz

Accesul in Comuna Mogosoaia se poate face: prin Calea Grivitei - Bucurestii Noi; pe noua strada ce uneste DN1 cu Bucuresti Targoviste ( sos. Ion Ionescu de la Brad, ce pleaca de langa Antena 1); din DN1, pe soseaua de centura prin Otopeni; Prin Chitila; Prin Piata Presei Libere si B-dul Poligrafiei.

Facilitati

- gradinita de stat si particulara, scoala,

- magazine alimentare, farmacii, benzinarii, motel, hotel, clinica medicala etc.

- transport in comun: linia 460

- hypermarketuri: Penny Market (3 km in Buftea), Carrefour, Selgros, Metro, Ikea (4 km Bucuresti)

- iluminat stradal

- agrement: paduri, Lacul Mogosoaia, Academia Ecvestra Mogosoaia

- atractii turistice: Palatul Mogosoaia, monument istoric si arhitectural, situat chiar pe malul lacului cu acelasi nume

Magazinuldecase.ro se incarca..