Ansamblu Rezidential Metalurgiei Residence

pret disponibil la cerere

Metalurgiei Residence


Bucuresti
Zona: Metalurgiei
Data demarare: 31 August 2012
Data finalizare: 1 Februarie 2013
Stadiu proiect: in constructie (0 unitati din 20 finalizate)

Descriere ansamblu

Cel mai nou proiect imobiliar dezvoltat în  sectorul 4 al Capitalei, ansamblul Metalurgiei Residence propune garsoniere şi apartamente ce fascinează prin modul în care au fost proiectate şi impresionează beneficiarii prin modul în care sunt alese şi puse în operă materialele de construcţie sau finisajele. Zona aleasă, Bulevardul Metalurgiei (Alexandru Obregia), o importantă şi selectă arteră din sudul Bucureştiului ce abundă de vaste spaţii verzi, zone largi şi primitoare, administrate corespunzător de edilii sectorului 4.

Dezvoltat pe un teren de aproximativ 4.000 mp, ansamblul Metalurgiei Residence  vă întâmpină cu o arhitectură exterioară modernă, plină de îndrăzneală şi prospeţime.

Utilitati

Canalizare:
Apa:
Electricitate:
Cablu TV:
Internet:

Detalii plata

Sunt acceptate ca modalităţi de plată:

·         Credit imobiliar / ipotecar

·         Credit “Prima Casă”

·         Plata cash

·         Buy-back Premier

Ce inseamnă Buy-back Premier?

           În prima etapă se va face evaluarea corectă a apartamentului pe care-l deţineţi, se va afla prin metoda comparativă de piaţa, valoarea sa de tranzacţionare.

            În a doua etapă vă veţi alege apartamentul pe care intenţionaţi să-l achiziţionaţi în condominiul Astrelor Residence 3 şi se va încheia contractul de rezervare. Se vor stabili toţi termenii tranzacţiei, modalităţi de plată, termene, condiţii speciale, etc.

         În a treia etapă vă veţi personaliza imobilul contractat din punct de vedere al finisajelor interioare în baza ofertei complete oferite de dezvoltator: gresie, faianţă, parchet, uşi interioare, obiecte sanitare, zugrăveli, etc.

            În situaţia în care apartamentul pe care l-aţi contractat are valoare de piaţă mai mare decât cel pe care-l deţineţi în portofoliu, pentru diferenţa necesară vă punem la dispoziţie brokerii de credite ce vă vor asigura finanţarea. În baza protocoalelor încheiate, puteţi contracta un credit imobiliar, ipotecar, “Prima Casă” sau de nevoi personale cu oricare dintre instituţiile financiar – bancare.

Descrierea zonei

Acest ansamblu are ca vecinătăţi:

· metrou: Apărătorii Patriei

· mijloace de transport în comun:

- autobuze: 102, 202, 125, 220, 232, 312, 313, 141, 634

- troleibuze: 73, 74

- tramvai: 11, 34

- linii expres: 781, 784

· pieţe: Piaţa Berceni, Piaţa Apărătorii Patriei, Piaţa Străduinţei, Piaţa Sudului, Piaţa de Gros

· unităţi de învăţământ:

- creşe, grădiniţe

- şcoli generale: 93, 189, 194, 190, 102, 113, 98, 196, 108, 133

- licee şi colegii: Liceul Onicescu, Colegiul Tehnic Miron Nicolesc (IMGB), Liceul Mircea Vulcănescu, Liceul Industrial Dacia, Colegiul Romano-Catolic Sf.Iosif, Liceul de Metrologie T.Vuia, Liceul Ghe.Şincai, Liceul Ion Creangă, s.a.

- facultăţi: Spiru Haret (Apărătorii Patriei), Dimitrie Cantemir, Titulescu

- magazine: Lidl, Selgros, Carrefour Grand Arena, Metro, Real,SunPlaza, Mega Image, Hornbach, Praktiker, Obi, Dedeman, Baumax

Magazinuldecase.ro se incarca..