Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Garsoniera Metalurgiei Bucuresti

Zona Metalurgiei, Bucuresti, an finalizare 2013 vezi harta

32,500 € (TVA inclus)

Partea de sud a Bucurestiului, o zona in plina dezvoltare, va ofera o garsoniera, complet finisata la cheie si bransata la toate utilitatile, intr-un nou si modern imobil aflat la doua statii de Piata Sudului, cu un acces facil la variate mijloace de transport si infrastructura completa. 

Detalii imobil

Adresa web Metalurgiei Residence
Suprafata 35,31 m2
Etaj 1
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 1
Dressinguri 1
Balcoane 1
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet

Detalii plata

Sunt acceptate ca modalităţi de plată:

·         Credit imobiliar / ipotecar

·         Credit “Prima Casă”

·         Plata cash

·         Buy-back Premier

Ce inseamnă Buy-back Premier?

           În prima etapă se va face evaluarea corectă a apartamentului pe care-l deţineţi, se va afla prin metoda comparativă de piaţa, valoarea sa de tranzacţionare.

            În a doua etapă vă veţi alege apartamentul pe care intenţionaţi să-l achiziţionaţi în condominiul Astrelor Residence 3 şi se va încheia contractul de rezervare. Se vor stabili toţi termenii tranzacţiei, modalităţi de plată, termene, condiţii speciale, etc.

         În a treia etapă vă veţi personaliza imobilul contractat din punct de vedere al finisajelor interioare în baza ofertei complete oferite de dezvoltator: gresie, faianţă, parchet, uşi interioare, obiecte sanitare, zugrăveli, etc.

            În situaţia în care apartamentul pe care l-aţi contractat are valoare de piaţă mai mare decât cel pe care-l deţineţi în portofoliu, pentru diferenţa necesară vă punem la dispoziţie brokerii de credite ce vă vor asigura finanţarea. În baza protocoalelor încheiate, puteţi contracta un credit imobiliar, ipotecar, “Prima Casă” sau de nevoi personale cu oricare dintre instituţiile financiar – bancare.

Finisaje

gresie, faianta, parchet, 

Dotari / Echipari

centrala proprie a apartamentului.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..