Ansamblu Rezidential Proiectul Harmony Residence

pret disponibil la cerere

Proiectul Harmony Residence


Bucuresti
Zona: Titan
Data demarare: 28 Noiembrie 2014
Data finalizare: 31 Iulie 2015
Stadiu proiect: finalizat (0 unitati din 59 finalizate)

Descriere ansamblu

Proiectul HARMONY

Bucură-te de armonia familiei tale!

     

     Ansamblul rezidential HARMONY este situat la adresa Malul Mierii nr 82-84, intr-un cartier linistit, cu trafic redus,  numeroase spatii verzi si locuri de joaca pentru copii, avand o suprafata construita de aproximativ 5000 mp, iar ca plan de inaltime este structurat pe S(Parcare)+D+P+2E+M. Pozitionat in zona 1 Decembrie 1918, imobilul se regaseste in imediata apropiere a statiei de metrou cu acelasi nume, avand acces facil la mijloacele de transport in comun (10 minute fata de statia de metrou), la Centrele de Ingrijire si  Educatie precum si la Centrele Comerciale din zona de est a orasului (Metro, Auchan Pallady, Decathlon, Pallady Shopping Center).

Complexul Harmony Residence este compus din 3 imobile, R1, R2 si R3, ce vor fi finalizate in decurs de 2 ani de la inceperea constructiei. Astfel primul imobil, R1 se va construi incepand cu luna decembrie a anului curent, avand ca termen de executie septembrie 2015. In compartimentarea acestuia se regasesc 4 tipuri de locuinte: garsoniere, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere cat si apartamente cu 4 camere cu preturi incepand de la 23.900 Euro (garsoniera - suprafata totala 29.80 mp) pana la 74.900 Euro (apartament cu 4 camere –suprafata totala 91.85 mp ). Oferim totodata atat parcare Subterana la pretul de 3900 Euro cat si parcare Supraterana la pretul de 1900 Euro. Mai mult decat atat, apartamentele de la demisol sunt prevazute  cu un spatiu verde (curte engleza – de la 2.90 mp pana la 53.65 mp, in functie de modelul ales).

In ceea ce priveste finisarea apartamentelor, aceasta se face la alegere, dispunand de o gama larga de modele atat pentru gresie, faianta, usi cat si pentru parchet. Instalatiile sunt marca Romstal, obiectele sanitare marca BlackSea, usi exterior Mega Doors si usi interior Pinum. Avansul minim de rezervare al unui apartament este de1000 Euro.

  Prin poziționarea sa în cadrul Sectorului 3 al Capitalei, viitorii locatari vor avea acces facil atât la mijloace de transport în comun (stația de Metrou 1 Decembrie 1918 și mai multe linii RATB) dar și la Centre de Educație și unul dintre cele mai mari Centre Comerciale din estul orașului (Auchan, Metro, OBI, Decathlon).

Promotii / Noutati despre proiect

Oferim reducere de 10% pentru plata in avans!

Utilitati

Canalizare:
Apa:
Electricitate:
Cablu TV:
Internet:

Detalii plata

Avans 5%.

Descrierea zonei

Imobilul este situat la adresa: Strada Drumul Malu Mierii nr. 82-84 Sector 3, Bucuresti.

Statii de metrou: Nicolae Grigorescu, 1 Decembrie 1918

Centre Comerciale in vecinatate: Auchan Titan, Auchan Pallady

In vecinatatea imobilului se gasesc numeroase centre de educatie: gradinite, scoli, licee.

Magazinuldecase.ro se incarca..