Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Apartament Ansamblul Rezidential Floarea Campului Pipera Bucuresti

Zona Pipera, Bucuresti, an finalizare 2011 vezi harta

59,900 € (TVA inclus)

Proiectul rezidential Floarea Campului se prezinta ca un ansamblu alcatuit din 4 vile, legate arhitectural astfel incat sa ofere maximum de confort si relaxare: spatii verzi, pasaj pietonal si locuri de parcare.

Complexul va pune la dispozitie 21 de aprtamente cu 2 camere in vile avand regim de inaltime redus P+1+M, si locuri de parcare .

Apartamentele sunt dispuse unul sau doua pe etaj (in functie de vila):  cele de la mansarda dispun de terase mari, cele de la etajul 1 sunt spatioase la interior in timp ce apartamentele de la parter au curte proprie amenajata si spatii verzi.

Detalii imobil

Camere 2
Suprafata 73 m2
Etaj 1
Dormitoare 1
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 1
Camari 1
Balcoane 1
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Detalii plata

ACUM SI CU POSIBILITATEA DE PLATA IN RATE LA DEZVOLTATOR !!

Finisaje

Apartamentele sunt finisate complet: parchet, gresie, faianta, obiecte sanitare, centrala proprie, interfon, iar tamplarie exterioara aluminiu de inalta calitate cu geam termopan.

Fiecare apartament este contorizat individual

Promotii / Noutati despre proiect

Preturile pentru apartamentele de doua camere pornesc de la 49.900EUR (TVA inclus). ACUM SI CU POSIBILITATEA DE PLATA IN RATE LA DEZVOLTATOR !!

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..