Ansamblu Rezidential Conacul Castanilor

pret disponibil la cerere

Conacul Castanilor


Bucuresti
Zona: Buftea
Data demarare:
Stadiu proiect: finalizat (75 unitati din 75 finalizate)

Descriere ansamblu

Ansamblul rezidential este situat intr-o zona verde, cu lacuri si paduri in imediata apropiere si cuprinde diverse tipuri de apartamente pentru toate gusturile si necesitatile. Intregul ansamblu de locuinte este conceput dupa cele mai noi reguli de urbanism si tine cont de cerintele omului modern. Cei care vor dori sa locuiasca in ansamblul Conacul Castanilor au la dispoziţie 75 de apartamente cu 2, 3 si 4  camere, dar şi diferite tipuri de garsoniere. Toate locuintele cu acces direct la locurile de parcare, fie ca sunt subterane sau supraterane, la spatiile comerciale de la parterul ansamblului imobiliar precum si la strazile principale din oras cu iesire rapida spre drumul national DN1A. In functie de spatiul dorit, de numarul membrilor familiei si de buget, fiecare familie isi poate alege locuinta care se potriveste cel mai bine.

Promotii / Noutati despre proiect

Oferta primaverii: amenajare interioara "la cheie" gratuita pentru contractari pana al 30.05.2011.

Utilitati

Canalizare:
Apa:
Electricitate:
Cablu TV:
Internet:
Telefon:

Securitate

Accesul in incinta ansamblului rezidential este organizat ca pe un teritoriu privat, inchis si supravegheat; exceptie face parterul destinat activitatilor comerciale, unde este prevazut accesul publicului. Toate caile de acces cum ar fi intrarea in parcarea subterana sau intrarile in scarile de la sol sunt controlate prin sisteme electronice de siguranta. Accesul autoturismelor va fi controlat prin intermediul barierelor cu sistem multicontrol.

Descrierea zonei

"Aproape de natura, aproape de oras" ... - aproape de natura: localitatea este inconjurata de paduri ce amintesc de Codrii Vlasiei si traversata de raul Colentina si a inflorit sub domnia Printului Barbu Stirbey - aproape de oras: la numai 12 km de Piata Victoriei si la cativa km de zona comerciala Baneasa, cu acces rapid spre Valea Prahovei, spre Aeroportul Otopeni (prin localitatea Corbeanca) si spre autostrada Soarelui (prin localitatea Mogosoaia)

Magazinuldecase.ro se incarca..