Ansamblu Rezidential Pipera

pret disponibil la cerere

Pipera


Bucuresti
Zona: Pipera
Data demarare: 1 Aprilie 2008
Data finalizare: 31 Decembrie 2013
Stadiu proiect: finalizat (108 unitati din 144 finalizate)

Descriere ansamblu

CityLights Pipera este un proiect rezidential dezvoltat in Nordul orasului Bucuresti, la marginea padurii Andronache, intre zona de afaceri Pipera si zona Colentina.

Ansamblul rezidential este format din 4 blocuri noi cu apartamente noi de 1, 2 si 3 camere, totalizand 144 unitati. Regimul de inaltime este S+P+8.

Fazele proiectului

Cladirile B, C si D sunt finalizate si finisate. In cladirea A mai sunt de executat doar lucrari de interior.

Utilitati

Canalizare:
Apa:
Electricitate:
Cablu TV:
Internet:
Telefon:

Detalii plata

Apartamentele pot fi achizitionate atat printr-un credit bancar (inclusiv Prima Casa) oferit de una dintre bancile partenere cat si prin sistemul de inchiriere cu optiune de cumparare.

Parcare

CityLights Pipera dispune de 154 locuri de parcare subterana pentru locatari dar si de locuri de parcare supraterane la intrarea in ansamblu destinate vizitatorilor.

Securitate

Ansamblul este ingradit, pazit si supravegheat video, iar accesul in interior este controlat.

Spatii pentru uz comun

Solutia de dala urbana aleasa pentru proiect face ca spatiul sa fie exceptional de bine utilizat. Astfel  ansamblul beneficiaza de locuri de parcare suficiente dar si de o curte interioara destinata exclusiv spatiilor verzi si aleilor pietonale pentru plimbari, jogging, relaxare, etc.. Accesul auto in interiorul curtii este permis doar autoutilitarelor, pentru diferite cazuri de urgenta.

Alte informatii

Cele 144 de apartamente sunt impartite astfel: 8 garsoniere, 108 apartamente cu 2 camere si 28 apartamente cu 3 camere. Compartimentarea apartamentelor este conforma cu noile tendinte in ceea ce priveste mobilarea si permite remodelarea ulterioara a spatiilor interioare.

Apartamentele sunt complet finisate:

- gresie si faianta din import

- parchet laminat si usi de interior

- tamplarie PVC cu geam termopan

- centrala termica proprie

- obiecte sanitare

- usa de acces metalica

Descrierea zonei

CityLights Pipera a fost ridicat intr-o zona in plina dezvoltare, ceea ce inseamna posibilitatea de a alege gradinita sau scoala pentru copii, de a face cumparaturi la doar cateva minute de locuinta (Carrefour Baneasa, Carrefour Colentina, Mega Image Pipera, Metro, Praktiker, BucurObor, etc).

Amplasarea echilibrata asigura cai de acces rapide catre centrul Bucurestiului prin Colentina, Floreasca si Baneasa dar si catre centrul comercial Feeria, Aeroportul Baneasa si Otopeni.

Magazinuldecase.ro se incarca..