Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Garsoniera Pipera Bucuresti

Zona Pipera, Bucuresti, an finalizare 2013 vezi harta

49,900 € (TVA inclus)

Detalii imobil

Adresa web Pipera
Suprafata 64,3 m2
Etaj 8
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 1
Logii 1
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Detalii plata

Apartamentul poate fi achizitionat printr-un credit bancar (inclusiv Prima Casa) oferit de una dintre bancile partenere.

Finisaje

Finisaje apartament:

Pardoseli: Gresie in: bucatarie si baie. Pe conturul camerelor este  montata plinta din acelasi tip de gresie (cu exceptia incaperilor cu placaj de faianta). Parchet laminat in: camera de zi si hol. Racordarea pardoselilor (daca este cazul) este realizata la pragurile usilor cu baghete de mascare.

Zugraveli si placaje ceramice: Zugraveli: culoare alba, cu vopsele lavabile de interior. Placaj din faianta (in baie pana la h = 2.10m; in bucatarie intre aproximativ +0,75m si +1,55m fata de pardoseala, in zona frontului de lucru).

Tamplarie: Usa de acces: usa de acces este metalica de tip interior cu feronerie. Fererstre si usi de balcon: ferestre si usi din PVC alb cu geam termopan clar (4-16-4), cu deschidere oscilobatanta la bucatarie si deschidere simpla pentru rest. Usi interioare: usile interioare sunt usi pline (fara geam) de tip celular.

 

Finisaje bloc:

Pardoselile de pe casa scarii, treptele si contratreptele sunt realizate din gresie.

Zugraveli: vopsele lavabile de interior de culoare alba.

Balustrada de pe casa scarii si de la balcoane este executata din profile de aluminiu.

Finisajul fatadelor este realizat din termoizolatie de polistiren si tencuiala decorativa.

Dotari / Echipari

Obiecte sanitare: vas de WC cu rezervor la semiinaltime si lavoar cu picior, din ceramica alba. Cada de baie este din acril de culoare alba, cu masca din acril.

Bateriile pentru lavoar si cada de baie sunt tip monocomanda, cromate.

Radiatoare din tabla de otel vopsite alb, dimensionate pe incaperi pentru a asigura temperatura conform normelor in vigoare.

Centrala termica de tip mural cu tiraj fortat si camera etansa de ardere, cu putere calorica calculata in functie de tipul de apartament. Centrala termica este amplasata in bucatarie.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..