Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Apartament 2 camere in ansamblu rezidential Pipera Bucuresti

Zona Pipera, Bucuresti, an finalizare 2013 vezi harta

56,900 € (TVA inclus)

Apartament 2 camere nou, complet finisat, pret 56.900 euro, bloc nou, locuit 90%, in ansamblu rezidential Citylights, la 5 minute de McDonalds Pipera, Vodafone, OMV. Ansamblul in care este situat beneficiaza de parcare subterana pentru proprietari, interfon, supraveghere video, acces controlat, locuri de parcare pentru vizitatori, toate utilitatile din retele publice. Accesul se face rapid catre Barbu Vacarescu, Aviatiei, Baneasa, Lacul Tei, Colentina. Apartamentul poate fi achizitionat prin orice tip de credit bancar (inclusiv Prima Casa).

Detalii imobil

Camere 2
Adresa web Pipera
Suprafata 70,7 m2
Etaj P
Dormitoare 1
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 1
Debarale 1
Logii 1
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Detalii plata

Apartamentul poate fi achizitionat printr-un credit bancar (inclusiv Prima Casa) sau cu plata integrala.

Finisaje

Finisaje apartament:

Pardoseli: Gresie in: bucatarie si baie. Parchet laminat in: camera de zi, dormitor, hol si vestibul.

Zugraveli si placaje ceramice: Zugraveli: culoare alba, cu vopsele lavabile de interior. Placaj din faianta (in baie pana la h = 2.10m; in bucatarie intre aproximativ +0,75m si +1,55m fata de pardoseala, in zona frontului de lucru).

Tamplarie: Usa de acces: usa de acces este metalica de tip interior cu feronerie. Fererstre si usa de balcon: ferestre si usa din PVC alb cu geam termopan clar (4-16-4), cu deschidere oscilobatanta la bucatarie si baie si deschidere simpla pentru rest. Usi interioare: usile interioare sunt usi pline (fara geam) de tip celular.

Dotari / Echipari

Obiecte sanitare: vas de WC cu rezervor la semiinaltime si lavoar cu picior, din ceramica alba. Cada de baie este din acril de culoare alba, cu masca din acril. Bateriile pentru lavoar si cada de baie sunt tip monocomanda, cromate.

Incalzire: Centrala termica de tip mural cu tiraj fortat si camera etansa de ardere, cu putere calorica calculata in functie de tipul de apartament. Centrala termica este amplasata in bucatarie.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..