Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Quartz Baneasa Bucuresti

Zona Baneasa, Bucuresti, an finalizare 2017 vezi harta

127,921 € (TVA inclus)

Ansamblul rezidential Greenfield se invecineaza, la numai 20 m, pe doua din cele trei laturi, cu padurea Baneasa. Cele peste 900 de ha de padure actioneaza ca un filtru natural, astfel incat, aici intalnesti cele mai scazute valori de emisii poluante din Bucuresti.  

Detalii imobil

Camere 3
Adresa web Greenfield
Suprafata 110 m2
Etaj 2
Dormitoare 1
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 2
Birouri 1
Balcoane 1
Logii 1
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Detalii plata

Pretul include si un LOC DE PARCARE. 

Participa la promotie si poti plati doar "TVA-ul" pentru acest apartament.

Finisaje

La glet

Dotari / Echipari

Ferestre si Usi exterior cu Geam Termopan, Usa Metalica de intrare, Centrala Termica Individuala, Instalatie Electrica Completa (tablou electric, prize, intrerupatoare), Contor Individual de gaze, Cablare Telecom, Internet de mare viteza, Cablu TV, Interfon. LOC DE PARCARE - inclus in pret.

Promotii / Noutati despre proiect

Vrei sa platesti doar TVA-ul pentru o locuinta in Greenfield?

 

Achizitionezi un apartament si indiferent de modalitatea de plata aleasa poti fi fericitul castigator al promotiei.

In promotie intra doar primii 49 de cumparatori, astfel sansa ta de a castiga premiul este maxima. In plus, cu cat te decizi mai repede cu atat discount-ul este mai mare!

In functie de luna in care ai incheiat contractul sau antecontractul vei beneficia de o reducere intre 76% si 84% din valoarea apartamentului achizitionat:

cumperi in februarie, beneficiezi de 84% discount;  cumperi in martie, beneficiezi de 82% discount;  cumperi in aprilie, beneficiezi de 80% discount;  cumperi in mai, beneficiezi de 78% discount;  cumperi in iunie, beneficiezi de 76% discount.

 

La Greenfield, toata lumea castiga! Vei avea aparatament langa padure si discount personalizat la achizitie. Oricum castigi! Vino si negociaza!

 

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..