Ansamblu Rezidential Greenfield

de la
61.980 € + TVA 5%

Greenfield


Bucuresti
Zona: Baneasa
Data demarare: 2007
Data finalizare: 2017
Stadiu proiect: finalizat (2100 unitati din 6000 finalizate)

Descriere ansamblu

Gândit special pentru altfel de bucureşteni, GREENFIELD îţi propune echilibrul perfect între o viaţă mai sănătoasă şi una dinamică, urbană, tipică unei capitale europene. 

Locuitorii din GREENFIELD fac mai multa mişcare, respiră aer mai curat şi se trezesc dimineaţa în foşnet de frunze şi triluri de păsări pe fundal.

GREENFIELD, cartierul imbratisat de padure, îți oferă cea mai spectaculoasă locație din Bucuresti.  Aici ai toate avantajele unui stil de viață sanatos si in acelasi timp esti in Sectorul 1 al Capitalei, aproape de centrul orașului.

Locuintele sunt proiectate sa reziste la cutremure foarte mari. Regimul de inaltime al blocurilor este de P+5. 

Fazele proiectului

PRIMA FAZĂ a proiectului GREENFIELD, dezvoltată în perioada 2007-2010 și vândută în proporție de 100%, se întinde pe o suprafață de 10 ha. În cele 5 cartiere: Rubin, Topaz, Blue, Onix și Quartz) locuiesc deja peste 1.500 de “altfel de bucureșteni”.


A DOUA FAZĂ a proiectului, Cartierul Salcâmilor, dezvoltata în perioada 2014-2016, se întinde pe o suprafață de 7 ha și cuprinde 35 de blocuri cu 924 de apartamente cu una, doua, trei și patru camere. Peste 95% din totalul locuințelor disponibile aici au fost deja contractate, iar în prezent Cartierul Salcâmilor numără peste 1.500 de locuitori.


A TREIA FAZĂ, Cartierul Platanilor, este dezvoltată în perioada 2016-2017 și cuprinde apartamente cu 2, 3 si 4 camere. În cadrul noii dezvoltări, un important punct de atracție îl constituie Parcul Platanilor, care se întinde pe o suprafață de 6.000 mp și cuprinde locuri de joacă, teren de sport multifuncțional, zonă de fitness și zonă de recreere.


În viitorul apropiat este planificată dezvoltarea zonei GREENFIELD PLAZA în suprafaţă de 10.400 mp, care va oferi locuitorilor servicii şi facilităţi recreative complete, incluzând un SPA, piscină acoperită şi descoperită, terenuri de tenis, terenuri de sport, grădiniţă, scoala, restaurant, supermarket şi bancă.

Ansamblul rezidenţial GREENFIELD pune la dispoziţia locuitorilor din complex transport zilnic. Microbuzele Greenfield circulă pe rutele Greenfield - Mall Băneasa (tur – retur), Greenfield - Metrou Pipera (tur – retur), Greenfield - Metrou AViatorilor (tur - retur).

Utilitati

Canalizare:
Apa:
Electricitate:
Cablu TV:
Internet:
Telefon:

Parcare

Supraterana


Securitate

Accesul in ansamblu este securizat.

Alte informatii

Avantaje

900ha de padure imbratiseaza ansamblul rezidential Greenfield

Indicatori urbanistici de exceptie: CUT 0.85 si POT 20%

Locuinţele sunt proiectate să reziste la cutremure foarte mari.

Regimul  de înălţime al blocurilor este de P+5

In Greenfield e liniste. Aici se inregistreaza valori medii ale zgomotului cu pana la 55% mai scazute decat cele inregistrate in centrul Bucurestiului.

In Greenfield aerul este de foarte buna calitate. Respiri aer curat, de munte. Concentratiile de CO2, SO2, No2, CO, Cd sunt mult sub nivelul celor din cartierele capitalei.

In Greenfield te simti bine indiferent de anotimp. Vara, temepraturile inregistrate in cartierul din inima padurii sunt simtitor mai scazute decat cele din centrul capitalei iar iarna, bariera naturala de copaci ofera un confort sporit locuitorilor din Greenfield. 

Descrierea zonei

Greenfield, cartierul imbratisat de padure, iti ofera cea mai spectaculoasa locatie din Bucuresti. Aici ai toate avantajele unui stil de viata sanatos si in acelasi timp esti in Sectorul 1 al Capitalei, aproape de centrul orașului.

Ansamblul rezidential Greenfield este situat in Baneasa, aproape de centrele comerciale din zona, unde poti sa mergi la cumparaturi sau la un film si sa te distrezi impreuna cu familia si prietenii. Si pentru ca DN1 si centura Bucurestiului sunt la numai cateva minute departare, iti va fi mai comod sa pleci din oras.

Statiile de metrou Tokio, Washington si Paris din Magistrala 6, care va lega reteaua existenta din Capitala de Aeroportul Otopeni, vor fi amplasate in apropierea ansamblului rezidential GREENFIELD, in dreptul Baneasa Shopping City, Ambasadei SUA si, respectiv, Liceului Francez.
In urmatorii ani, Gradina Zoologica din apropiere se va extinde si va deveni Bio Parcul Zoo.

Dotari si servicii in Greenfield: Acces securizat, Spatii de joaca pentru copii, Locuri de parcare, Scoala Avenor Collage, Minimarket, Bancomat, Mega Image Shop&Go

Magazinuldecase.ro se incarca..