Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Evocasa Optima 1 Decembrie 1918 Bucuresti

Zona 1 Decembrie 1918, Bucuresti, an finalizare 2010 vezi harta

51,429 € + TVA de 5 %

Adama este un dezvoltator de top, activ în România, Moldova, Ucraina şi Turcia.  Compania a construit pana in prezent peste 1500 de apartamente si cateva zeci de mii de metri patrati de spatii comerciale si birouri, in cadrul a numeroase proiecte finalizate: in Bucuresti – Evocenter One, Evocasa Armonia, Edenia Titan, Evocasa Optima, Evocasa Selecta, in Ploiesti – Evocasa Orizont, Bacau – Evocasa Completa, Brasov – Evocasa Viva, Iasi – Copou Bellevue si Cluj. Numarul unitatilor vandute de catre Adama se ridica la peste 1,000.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 Adama a primit cu succes de la TÜV Austria Romania certificarea oficială pentru cel mai înalt nivel de calitate în management, ISO 9001:2000 pentru “Antreprenoriat şi Dezvoltare Imobiliară, Managementul Planificării şi Construcţiei, Marketing şi Vânzări”. Această certificare este o recunoaştere a eforturilor pe care echipa de experţi Adama le face constant prin implementarea Sistemului de Standarde Europene (SSE), un set de măsuri care dă formă fiecăruia din proiectele noastre imobiliare.

Detalii imobil

Adresa web Evocasa Optima Faza 1
Suprafata 68.8 m2
Etaj 1
Dormitoare 1
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 1
Debarale 1
Boxe 1
Balcoane 1
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Detalii plata

Boxa si parcare exterioara inclusa in pret!


 

Finisaje

Complet finisate

Dotari / Echipari

Uşi metalice, pachet laminat, gresie şi faianţă în bucătărie, băi şi toalete, obiecte sanitare si de iluminat, pregatire aer conditionat, solutii de comunicare moderne, sisteme de incalzire, senzori de gaz în bucătărie, cadă de baie din fibră de sticlă, interfon, tâmplărie PVC cu geam termopan.

Promotii / Noutati despre proiect

Evocasa Optima combină soluţii tehnice avansate şi tehnologii de ultimă generaţie pentru a satisface toate aşteptările tale şi ale familiei. Evocasa Optima îţi transformă dorinţele în realitate! Asigurarea confortului şi a calităţii este una din priorităţile Adama. Un amestec de peisaj încântător şi intimitate, Evocasa Optima este construit respectând cele mai înalte standarde de calitate. Eşti înconjurat de spaţii verzi ce oferă aer proaspăt, o privelişte liniştitoare şi loc pentru plimbări. Evocasa Optima asigură spaţii de parcare pentru fiecare locatar. Pentru siguranţa ta, complexul va fi păzit permanent, iar în spaţiile special amenajate aflate la subsol poţi depozita toate acele lucruri care îţi aglomerează apartamentul. Ansamblul rezidenţial este situat pe str. Feteşti la nr. 54-56, în centrul nevoilor tale. Având parcul Titan aproape, precum şi tot ce ai nevoie la îndemână, Evocasa Optima îţi va asigura satisfacţia unică a petrecerii timpului într-un mediu care te va răsfăţa.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..