Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Evocasa Armonia Titan Bucuresti

Zona Titan, Bucuresti, an finalizare 2010 vezi harta

69,773 € + TVA de 5 %

Adama este un dezvoltator imobiliar de vârf, activ în România, Moldova, Ucraina şi Turcia. Compania dezvoltă în prezent circa 45 de proiecte rezidenţiale şi comerciale, însumând milioane de metri pătraţi în diverse stadii de planificare şi execuţie. Adama a livrat până la sfârşitul anului trecut sute de apartamente, urmând ca până la sfârşitul lui 2010 să livreze peste 900 de unităţi. Adama a primit cu succes de la TÜV Austria Romania certificarea oficială pentru cel mai înalt nivel de calitate în management, ISO 9001:2000 pentru “Antreprenoriat şi Dezvoltare Imobiliară, Managementul Planificării şi Construcţiei, Marketing şi Vânzări”. Această certificare este o recunoaştere a eforturilor pe care echipa de experţi Adama le face constant prin implementarea Sistemului de Standarde Europene (SSE), un set de măsuri care dă formă fiecăruia din proiectele noastre imobiliare.

Detalii imobil

Camere 2
Adresa web Evocasa Armonia
Suprafata 72.7 m2
Etaj 12
Dormitoare 1
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 1
Debarale 1
Boxe 1
Balcoane 1
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Detalii plata

Rate la dezvoltator

Finisaje

Complet finisate

Dotari / Echipari

soluţii de comunicare moderne dotări prevăzute pentru aer condiţionat parchet bucătărie mobilată şi utilată sistem de încălzire băi echipate uşi de intrare securizate obiecte de iluminat interfon

Promotii / Noutati despre proiect

Proiectul rezidenţial Evocasa Armonia cuprinde trei clădiri moderne în inima cartierului Titan din Bucureşti. Spaţii verzi minunate şi bulevarde generoase completează această reconfortantă parte a oraşului. Situat în apropiere de celebrul parc Titan, Evocasa Armonia este localizat într-un cartier liniştit care se dezvoltă rapid într-un nou centru al Bucureştiului. Accesul facil la mijloacele de transport în comun îţi oferă posibilităţi numeroase - poţi alege între autobuz, metrou şi tramvai, în funcţie de necesităţile tale. Copiii tăi vor beneficia de toate centrele educaţionale aflate în imediata apropiere: şcoli, grădiniţe, universitate. În ceea ce priveşte cumpărăturile, ai la dispoziţie o multitudine de variante: Billa, Auchan, Cora, precum şi un nou Mall. Tot în apropiere sunt situate zone de petrecere a timpului liber, începând cu parcul Titan şi lacul său, precum şi Stadionul Naţional Lia Manoliu. Nenumărate opţiuni te aşteaptă! Pregăteşte-te să le explorezi!

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..