Acest anunt nu mai este activ

Vanzare 80mp - 3 camere - 50000 eur Domnesti Bucuresti

Zona Domnesti, Bucuresti, an finalizare 2011 vezi harta

50,000 € (TVA inclus)

Birou vanzari 0730 44 88 99 - Cleopatra Dumitrescu 0730 44 88 88 - Cristian Constantinescu Orar : Luni - Vineri (10.00 – 18.00), Sambata 10-15 , Duminica si de sarbatori ortodoxe nu lucram. office@vilefoarteieftine.ro     

Detalii imobil

Camere 3
Adresa web Ideal Residence Domnesti-Ciutaci
Suprafata construita 80 m2
Suprafata utila 67 m2
Suprafata teren 160 m2
Dormitoare 2
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 2
Dressinguri 1
Balcoane 1
Parter
Mansarda
Canalizare
Apa
Electricitate

Detalii plata

50.000 euro (tva inclus) - se pot plati prin credit bancar sau cash in decurs de 1 an. *nota: in pret nu este inclus bransamentul la gaz+curent de la poarta pana in casa.

Parcare / garaj

Parcare pe proprietate.

Finisaje

- acoperisul este realizat din tabla de tip lindab - la exterior constructia se izoleaza cu polistiren 10cm; -tavanele se vor realiza din rigips; - peretii interiori se vor realiza din  rigips; - peretii exteriori + despartitori ai casei sunt realizati din caramida cu goluri verticale de 25cm pentru parter si  structura usoara pentru etaj; - tamplaria exterioara se va realiza din termopan -tamplaria interioara se realizeaza din usi celulare; - usa de acces este din tabla de culoare venghe sau maro; - in pret sunt de asemenea incluse gresia, faianta, parchetul, centrala +calorifere, obiecte sanitare in bai etc. *nota: Finisajele pot fi realizate de cumparator si se scad din pretul final al locuintei daca achizitionati o casa in care nu s-au realizat.

Descriere curte

Terenul pe care este casa are aprox 160mp, din care 40mp este amprenta casei; aveti 3m in spatele casei pana la gard, 3m in lateral pana la gard; restul de curte este in fata casei.

Dotari / Echipari

- finisajele pentru fiecare camera: in bai - gresie, faianta si obiectele sanitare: wc, lavoar, cada baie , robineti etc.; dormitoarele, livingul si holurile au parchet -instalatia electrica este realizata din cupru, prizele au impamantare;-instalatia sanitara si termica de distributie se realizeaza din polipropilena prin perete;- utilitati/ bransamente: complexul dispune de alimentare cu apa din put;  canalizare cu microstatie de epurare; gazele si energia electrica sunt la poarta;- costul bransamentelor la gaze si elecricitate este de aprox 1500 eur pentru fiecare daca doriti sa le facem noi;

Promotii / Noutati despre proiect

Primele 4 case de 50mp au balconul (cost 1000 eur) inclus!

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..