Ansamblu Rezidential STEJERIS

pret disponibil la cerere

STEJERIS


Brasov
Zona: Drumul Poienii
Data demarare: 1 Iunie 2018
Data finalizare: 30 Noiembrie 2019
Stadiu proiect: in constructie (0 unitati din 8 finalizate)

Descriere ansamblu

STEJERIŞ va fi poziţionat in Brasov, între Aleea Dealul Spirii şi Strada Piscului, cu acces direct din Drumul Poienii, o zonă în care relieful şi vegetaţia completează densitatea redusă a construcţiilor pentru a crea un microclimat ideal de locuire, întreaga zonă având un caracter rezidenţial exclusivist.
Primele locuinţe vor fi livrate la sfarsitul lui 2019.
Ansamblul de locuinte premium va fi compus din 8 cladiri cu regim mic de inaltime, formand o comunitate cu acces controlat, spatii verzi private si comune, alei interioare si locuri de parcare in subteran. Intre cladiri se creeaza un spatiu verde central comun, care include un loc de relaxare, un loc de joaca pentru copii, precum si o pasarelă panoramica cu vedere spectaculoasa asupra Centrului Istoric al Brasovului.
STEJERIS este dominat de spatii verzi, prin gradini private, jardiniere si gradina comuna, ceea ce face ca peste 50% din teren sa ramana acoperit de vegetatie.
Toate apartamentele au orientare spre sud, cu vedere spre vf. Tampa, centrul Brasovului si/ sau vf. Postavaru. Mixul de apartamente este format din locuinte cu 2, 3 si 4 camere, duplexuri cu gradini private si penthouse-uri pe unul sau doua niveluri. Suprafetele utile ale apartamentelor incep de la 53 mp si ajung pana la 263 mp. Fiecare apartament va avea gradina si/sau terasa proprii. Preturile nu includ TVA.
Pentru informatii suplimentare: 0742 221 980.
https://stejeris.ro/

Fazele proiectului

Prima faza de dezvoltare include 3 cladiri si va fi finalizata la sfarsitul lui 2019.
Intreg ansamblul are ca data de finalizare primavara lui 2021.

Promotii / Noutati despre proiect

Clientii interesati pot face deja o rezervare pentru apartamentul preferat.

Utilitati

Canalizare:
Apa:
Electricitate:
Cablu TV:
Internet:
Telefon:

Detalii plata

Plata se efectueaza in transe pe parcursul constructiei.

Parcare

In Stejeris sunt disponibile 80 de locuri de parcare in subteran si 38 de locuri de parcare exterioare.
Pretul unui loc de parcare in subteran este 12.000 Euro + TVA, iar un loc de parcare exterior se vinde la 4.000 Euro + TVA.

Securitate

Stejeris reprezinta o comunitate inchisa, sigura, cu acces controlat.

Spatii pentru uz comun

Spatiile verzi din Stejeris depasesc 50% din suprafata proiectului. Pentru locatari va fi creat un loc de relaxare si joaca pentru copii, prevazut cu o pasarela de unde se pot admira Brasov si imprejurimile verzi.

Alte informatii

Facebook: Redesign Real Estate

Descrierea zonei

Drumul Poienii este una din zonele premium ale Brasovului. Ansamblul de locuinte are orientare optima, spre Sud si beneficiaza de insorire maxima. In plus, privelistea este extraordinara, catre centrul vechi al Brasovului, varful Tampa si Postavarul.
La 3 km de Livada Postei, la 1.6 km de Piata Unirii si la 9 km de statiunea Poiana Brasov, Stejeris este usor accesibil, dar si ferit de trafic si poluare, locul ideal pentru un stil de viata mai verde si mai curat.

Magazinuldecase.ro se incarca..