Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Apartament 2 camere Tractorul Brasov

Zona Tractorul, Brasov, an finalizare 2018 vezi harta

47,900 € (TVA inclus)

Saturn Imob va propune Ansamblul Rezidential  Blue Residence 2, noul proiect din cartierul Tracorul situat pe strada Ioan Popasu , este gandit si proiectat dupa cerintele si nevoile actuale ale clientilor, constructia fiind una atipica in pas cu cele mai noi trenduri cu arhitectura neliniara care va cuprinde 3 nivele de inaltime.
Constructia va fi una atipica in pas cu cele mai noi trenduri cu arhitectura neliniara si cuprinde 3 nivele de inaltime: trei, cinci si opt etaje si va avea in componenta garsoniere,studiouri,apartamente 2 camere,3 camere plus un penthouses. 
    Pe langa design-ul inovator, dezvoltatorul pune accent pe izolarea termica si fonica utilizand vata bazaltica Rockwool. 
   Proiectul este extrem de ingenios si din punct de vedere tehnologic, cuprizand o aplicaţie de tip “Smart Home”, pentru eficientizarea consumului si va impresiona cu o terasa extrem de generoasă cu suprafaţa de 220 mp, amenajata cu vegetatie si gazon pe acoperisul cladirii, o zona pentru relaxare.
Finisajele vor fi de calitate superioara: geamuri si usi de balcon din tamplarie Salamander cu 7 camere, usi de interioare Jeld Wen (Germania), obiecte sanitare marca Geberit si baterii Grohe, parchet laminat de 12 mm, izolatie fonica intre nivele, izolatia termica a fatadelor realizata cu placi rigide de vata bazaltica Rockwool. 
Vor fi 2 tipuri de parcari: supraterana si subterana, plus boxe. 
Gandim spre viitor iar astfel ca, in parcarea subterana instalam statie de incarcare pentru autoturismele electrice/hibrid.
Amplasamentul noului proiect rezidential este in cea mai dinamica zona de dezvoltare urbana a orasului, pe strada Ioan Popasu, nr. 35, la 2 minute Coresi Shoping Resort, 7 minute de centrul orasului si de principalele puncte de interes, in apropiere de DN1/E 68,iesirea spre Sanpetru cu acces rapid catre ocolitoarea Brasovului. 
    Ca si facilitati pentru CLIENTII ce achizitioneaza prin SATURN IMOB , in avantajul CLIENTULUI oferim  un DISCOUNT de 1% la achizitia oricarui tip de apartament .
  COMISION 0 % CUMPARATOR  la achizitia oricarui tip de garsoniera /apartament doar daca esti CLIENT SATURN IMOB
   Garsoniere - incepand de la 35900 euro la plata cash ,faza de proiect
   2 camere - incepand de la 49900 euro la plata cash, faza de proiect
   3 camere PENTHOUSES - incepand de la 104900 euro cu  plata cash la stadiul de gri 
  Loc Parcare suprateran - 1800 euro
  Loc Parcare Subteran - 4900  euro si 5900 euro loc de parcare subteran cu  boxa anexata .
Recepria apartamentelor va fi facuta in luna Decembrie 2018

Detalii imobil

Camere 2
Adresa web Blue Residence
Suprafata 52 m2
Dormitoare 1
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 1
Balcoane 1
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet

Promotii / Noutati despre proiect

În plus, dezvoltatorul imobiliar doreşte să ofere şi o aplicaţie proprie tip „Smart Home” prin care locatarii să îşi poată controla de la distanţă utilităţile. De asemenea, pe acoperişul clădirii va fi amenajată o terasă verde,o oaza de relaxare pentru viitorii locatari.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..