Ansamblu Rezidential Blue Residence

pret disponibil la cerere

Blue Residence


Brasov
Zona: Tractorul
Data demarare: 15 Septembrie 2017
Data finalizare: 10 Decembrie 2018
Stadiu proiect: faza de proiect (4 unitati din 7 finalizate)

Descriere ansamblu

Ideea Blue Residence a apărut din miile de discuţii, vizionări de apartamente şi nu în ultimul rând din sugestiile potenţialilor clienţi.

Deosebirea dintre Blue Residence şi alte proiecte se regăseşte în calitatea materialelor de construcţie şi în varietatea apartamentelor gândite  pentru toate tipologiile de clienţi.


Fazele proiectului

Noul proiect BlueResidence cuprinde 77 de unităţi locative şi trei spaţii comerciale, iar construcţia proiectului va fi una atipică în pas cu cele mai noi trenduri cu arhitectură neliniară pe 3 nivele de înălţime: respectiv trei, cinci şi opt etaje.

Promotii / Noutati despre proiect

Ideea Blue Residence a apărut din miile de discuţii, vizionări de apartamente şi nu în ultimul rând din sugestiile potenţialilor clienţi.

Deosebirea dintre Blue Residence şi alte proiecte se regăseşte în calitatea materialelor de construcţie şi în varietatea apartamentelor gândite  pentru toate tipologiile de clienţi.


Utilitati

Canalizare:
Apa:
Electricitate:
Cablu TV:
Internet:

Detalii plata

Valoarea etapei a treia a proiectului este evaluată de către dezvoltator la 4 milioane de euro. In această etapă va fi construit un bloc cu o arhitectură neliniară, având trei nivele de înălţime – de trei, cinci şi opt etaje. În plus, dezvoltatorul imobiliar doreşte să ofere şi o aplicaţie proprie tip „Smart Home” prin care locatarii să îşi poată controla de la distanţă utilităţile. De asemenea, pe acoperişul clădirii va fi amenajată o terasă verde,o oaza de relaxare pentru viitorii locatari.

Parcare

Vor fi 2 tipuri de parcări: supraterana şi subterană, plus boxe.Gândim spre viitor astfel că în parcarea subterană se monteaza doua incarcatoare pentru autoturismele electrice/hibrid.

Securitate

Veti avea la dispozitie o aplicatie SmartHome- termostate inteligente, senzor de miscare si senzor de umiditate) pentrueficientizarea consumului la incalzire si energie.Grilele higroreglabile la geamuri vor preveni condensul şi riscul apariţiei mucegaiului.Izolarea atat fonica cat si termica dintre nivele se va realiza cu vata minerala bazaltica de pardoseala Rockwool 

Spatii pentru uz comun


Proiectul va impresiona cu o terasă extrem de generoasă cu suprafaţa de 220 mp, amenajată ca zonă pentru relaxare la etajul 4. 

Alte informatii

Materiale și finisajeStructură din beton armat şi cărămidă.Vată bazaltica versus poliestiren , prima având garanţie 30 de ani, a două 10 ani.Izolaţia fonica între nivele prin utilizarea vatei de pardoseală StepRock.Izolaţia termică a faţadelor este realizată cu plăci rigide de vată bazaltica Rockwool .Centrală termică de bloc pentru randament ce se va regăsi în costul încălzirii.Racordare la: apa, electricitate, gaz, internet, telefonie, cablaj TV.Casă scării complet finisata.Geamuri şi uşi de balcon din tâmplărie Salamander cu 7 camere.Uşi de interiorioare Jeld Wen/Germania şi uşă cu structură metalică la intrarea în apartament.Compartimentari interioare din cărămidă.Obiecte sanitare marca Geberit, baterii Grohe.Parchet laminat de 12 mm.Tencuială şi vopsea lavabila.Clienţii îşi aleg: parchet, faianţă, gresie, de la Conrep în limită unui buget de 60 lei/mp.  

Descrierea zonei

Amplasamentul noului proiect rezidenţial este pe strada Ioan Popasu nr.35,în cea mai dinamică zonă de dezvoltare urbană a oraşului, la 3 minute de Coresi Shoping Resort, la 7 minute de centrul oraşului şi de principalele puncte de interes, în apropierea DN1/E 68 spre Sânpetru cu acces rapid către ocolitoarea Braşovului.

Magazinuldecase.ro se incarca..