Ansamblu Rezidential CORESI AVANTGARDEN

Nume dezvoltator: Coresi Avantgarden

Comision: 0%

Adresa: Brașov, Str. Zaharia Stancu nr. 6
ID ansamblu: 819
Ansamblu Rezidential: CORESI AVANTGARDEN
de la
51.000 €, + TVA

CORESI AVANTGARDEN


Brasov
Zona: Tractorul
Data demarare: 1 Aprilie 2016
Data finalizare: 1 Decembrie 2019
Stadiu proiect: in constructie (9 unitati din 22 finalizate)

Descriere ansamblu

Proiectul Coresi Avantgarden a luat ființă în urma parteneriatului creat între Immochan România – companie de succes în sfera comercială și Kasper Development din Brașov – dezvoltator cu tradiție în piața imobiliară. 
Ansamblul rezidențial Coresi Avangarden, împreună cu centrul comercial Coresi Shopping Resort, fac parte din cel mai amplu proiect de regenerare urbană din România. 
Privind în viitor, dezvoltatorii au înțeles că Brașovul are nevoie nu doar de blocuri de locuințe, ci și de spații verzi pentru petrecerea timpului liber, de spații sociale și comerciale, de locuri de joacă pentru cei mici, de o creșă... pe scurt de un proiect urbanistic de poveste.

Fazele proiectului

Coresi Avantgarden este un proiect inovator, atât din punct de vedere architectural, cât și al conceptului menit să transforme ansamblul într-un spațiu de locuit plin de viață.
Prima fază a proiectului cuprinde 570 apartamente distrubuite în 13 blocuri, vândute integral.

Faza a doua a proiectului cuprinde 430 de apartamente, situate în 9 blocuri, vândute integral.

Sunt disponibile la vânzare în stadiu de proiect 288 de apartamente situate în 4 blocuri. Faza a treia are ca termen de finalizare 2019.

Promotii / Noutati despre proiect


Am prevăzut în proiect apartamente tip studio, cu 2 și 3 camere. În prețul acestora este inclus un loc de parcare și o boxă de depozitare.

Utilitati

Canalizare:
Apa:
Electricitate:
Cablu TV:
Internet:
Telefon:

Parcare

Da, inclusă în preț.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta

Descrierea zonei

Complexul rezidențial se află localizat în orașul Brașov, cartierul Tractorul, cu acces din strada Zaharia Stancu, vis-a-vis de centrul comercial Coresi. Aici se vor înălța în cinci etape 43 imobile cu 5, 6 și 8 etaje.

Date contact

Magazinuldecase.ro se incarca..