Ansamblu Rezidential Grynvest Residence

Nume dezvoltator: Grynvest Residence

Comision: 0%

Adresa: Brașov, Cartierul Tractorul, Str. Aluminiului, Nr. 10
ID ansamblu: 761
Ansamblu Rezidential: Grynvest Residence
de la
1.007 €/m2
(include TVA)

Grynvest Residence


Brasov
Zona: Tractorul
Data demarare:
Stadiu proiect: in constructie

Descriere ansamblu

Pentru realizarea conceptului, acestui ansamblu de locuințe colective, au fost luați in calcul simultan o serie de factori care conlucrează pentru atingerea obiectivului principal și anume obținerea unui ansamblu de locuit primitor care să raspundă nevoilor de locuire actuale si căruia proprietarii să-i poată spune cu adevarat CASĂ. Am dorit să facem un pas înainte față de rezolvarea clasică a « blocului de apartamente » repetat identic și fară personalitate.

Fazele proiectului

Apartamentele și garsonierele se predau la stadiul semifinisat pentru ca tu și familia ta să poți alege culorile pe care le dorești în noua ta casă. Nu în ultimul rând vei avea centrală termică de apartament împreună cu setul de calorifere, pentru a avea în permanență confortul termic de care ai nevoie, pereți interiori tencuiți, precum și o ușă metalică de calitate la intrare .

De asemenea în Ansamblul Grynvest Residence avem lifturi moderne, sigure şi încăpătoare, în toate clădirile, pentru ca viața ta sa fie dintr-o dată mult mai ușoară.

Cu noua ta locuinţă poţi fi sigur că nu o să mai ai nici o problemă deoarece vei dispune de o parcare subterană modernă chiar lângă casa ta. Apartamentele se vând finalizate, adică în termeni populari "la cheie".

Stadiul de finalizare al apartamentelor ("la cheie") reprezintă următoarele:

    pereți tencuiți, gletuiți, lavabilă marca Baumit
    ușă PVC balcon cu geam termopan marca Salamander
    ferestre termopan Salamander PVC culoare gri exterior alb interior cu 3 foi de sticlă, 7 camere, control solar si feronerie roto
    ușă metalică de intrare în apartament marca Prum Germania
    centrală termică proprie marca Viessmann
    calorifere tablă de oțel marca Kermi
    parchet triplu stratificat marca Barlinek
    toalete, ghiuvete, suporți îngropați în perete pentru WC, căzi, dușuri, mobilier baie marca Kolo, import Polonia
    obiecte sanitare tip baterii pentru ghiuvete baie, dușuri, marca Kludi
    șapă autonivelantă
    balconul zidit și tencuit
    racord în apartament:
    gaz metan
    apă canal
    instalație de curent electric interioară funcțională cu tablou de siguranță, cu prize, întrerupatoare marca Legrande.

Parcare

Parcare subterană 5.500 Euro, Boxă 1.500 Euro (TVA inclus).

Spatii pentru uz comun

Elementul cheie pentru ca ansamblul rezidențial și utilizatorii lui să devină o comunitate, proiectanții noștri au gândit amplasarea clădirilor în așa fel încât să lase loc unor curți late de peste 15m care pot avea un rol multifuncțional. Pot deveni spații de joacă, loc de socializare sau grădini amenajate.

O parte din aceste spații se pot transforma în curți de lumină pentru subsolul (demisol) cu parcaje subterane dând posibilitatea iluminării naturale dar și posibilitatea plantării unor arbori mari direct in pământul neocupat de subsolul care deservește parcările subterane.

Astfel, cuțile capătă un rol activ și nu mai sunt doar spațiile dintre blocuri.

Clădirile sunt astfel amplasate în așa fel încat locuitorii să nu aibă acces vizual direct către vecini, iar în cazul în care acest lucru se întamplă să se respecte o distanță suficient de mare între ferestre întrucat opturarea contactului vizual să nu fie afectat.

Alte informatii

Apartamentele pot fi compartimentate pentru a obține o mare flexibilitate pentru a veni în, întampinarea dorințelor viitorilor proprietari.

Astfel din 2 Studiouri se poate face un Apartament de 2 Camere sau din 2 Apartamente de 2 Camere se poate amenaja un Studio și un Apartament de 3 Camere.

Această modularitate are rezonțe si in aspectul exterior al clădirilor permițând individualizarea și personalizarea etajelor si a apartamentelor atât prin volume cât și prin materialele ce acoperă aceste volume. Din curtea interioară, la un moment dat, un locuitor poate să spuna: ”Acel volum de lemn (sau piatră, caramidă) este CASA mea”.
Recomandat și preferabil mansarda sau etajul 3 retras poate oferi apartamente cu un grad ridicat de confort și care să beneficieze de terase cu vedere spre munți. Aceste terase se pierd in mare parte in cazul rezolvării cu mansarda, ele ramânând în zona joasă a acoperișului. Apartamentele de la etajul 3 vor ocupa 60% din suprafața etajului respectând astfel recomandarile Certificatului de urbanism.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta

Descrierea zonei

Întrebarea cu aspectul cel mai important atunci când vine vorba de o nouă locuinţă este: UNDE? Locaţia este foarte importantă şi de aceea suntem poziţionati în cartierul Tractorul din Brașov la intersecția străzii Bronzului cu Aluminiului, limita de proprietate a ansamblului rezidențial fiind lipită de Supermarket-ul din zonă, numit Penny Market, la numai 5 minute de Piața Tractorul și a centrului comercial Coresi Shopping Resort Mall.

În vecinătate sunt staţiile de autobuz RATBV cu liniile cele mai importante cât și a Școlilor Generale Nr. 13 si 30, precum și Gradinița Nr. 35.

În noua ta casă vei fi mai aproape de lucrurile cu adevărat importante din viaţa ta și a familiei tale!Majoritatea apartamentelor sunt orientate pentru a primi lumină direct din est, sud și vest evitând pe cât posibil orientarea spre nord.

Orientarea spre sud are și avantajul de a coincide cu priveliștea spre munți și spre Tâmpa.

Date contact

Magazinuldecase.ro se incarca..