Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Ansamblu Rezidential Coder Residence 3

Nume dezvoltator: Coder Residence

Comision: 0%

Adresa: str Plugarilor 2M
ID ansamblu: 723
Ansamblu Rezidential: Coder Residence 3
de la
727 €/m2
+ TVA

Coder Residence 3


Brasov
Zona: Bartolomeu
Data demarare: 1 August 2020
Data finalizare: 1 Noiembrie 2021
Stadiu proiect: in constructie (1 unitati din 10 finalizate)

Descriere ansamblu

Coder Residence 3 este un proiect rezidential conceput pentru cei care iubesc relaxarea specifica unei zone linistite dar cu avantajul facilitatilor unei metropole ca Brasovul.

Proiectul Coder Residence 3 se dezvolta pe o suprafata de 12000 m2 aflata pe strada Plugarilor Nr 2M, la doar 10 minute de centrul Braşovului, oferind acces rapid către toate punctele de interes. 

Apartamentele dispun de suprafaţe utile de 38 mp la 80 mp şi de terese generoase de pana la 15mp şi a fost gândit pentru a se adapta perfect cerinţelor tuturor, de la cupluri şi familii care doresc să facă parte dintr-o comunitate liniştită, ferită de aglomeraţie, dar cu toate facilităţile necesare pentru cei mici - spaţii de joacă special amenajate, spaţii verzi şi o privelişte clară, neobturată spre Muntele Tâmpa, până la tinerii profesionişti care caută un refugiu izolat de oraş şi totuşi integrat în el pentru a obţine echilibrul ideal între viaţa profesională şi viitoarea viaţă de familie.


Coder Residence 3 cuprinde 10 vile cu regim mic de înălţine, P+1+M, dispuse pe supraţa de 11 500 mp de teren şi va fi unul din cele mai aerisite proiecte rezidenţiale din Braşov. Nici de această dată nu facem rabat de la calitate, folosim materiale de construcţie rezistente (structură de beton armat şi cărămidă) pentru că misiunea noastră este să ridicăm imobile durabile în care ne-am dori noi înşine să locuim. 


Fazele proiectului

Proiectul este in constructie

Promotii / Noutati despre proiect

Studio de la 50000 Euro + TVA

Utilitati

Canalizare:
Apa:
Electricitate:
Cablu TV:
Internet:
Telefon:

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta

Descrierea zonei

Proiectul Coder Residence 3 se dezvolta pe o suprafata de 12000 m2 aflata pe strada Plugarilor Nr 2M, la doar 10 minute de centrul Braşovului, oferind acces rapid către toate punctele de interes. 


Date contact

Magazinuldecase.ro se incarca..