Acest anunt nu mai este activ

Vanzare Apartament nou, 2 camere, Evocasa Completa Stefan cel Mare Bacau Stefan cel Mare Bacau

Zona Stefan cel Mare, Bacau, an finalizare 2009 vezi harta

35,900 € (TVA inclus)

Adama este un dezvoltator imobiliar de vârf, activ în România, Moldova, Ucraina şi Turcia. Compania dezvoltă în prezent circa 45 de proiecte rezidenţiale şi comerciale, însumând milioane de metri pătraţi în diverse stadii de planificare şi execuţie. Adama a livrat până la sfârşitul anului trecut sute de apartamente, urmând ca până la sfârşitul lui 2011 să livreze peste 1000 de unităţi. Adama a primit cu succes de la TÜV Austria Romania certificarea oficială pentru cel mai înalt nivel de calitate în management, ISO 9001:2000 pentru “Antreprenoriat şi Dezvoltare Imobiliară, Managementul Planificării şi Construcţiei, Marketing şi Vânzări”. Această certificare este o recunoaştere a eforturilor pe care echipa de experţi Adama le face constant prin implementarea Sistemului de Standarde Europene (SSE), un set de măsuri care dă formă fiecăruia din proiectele noastre imobiliare.

Detalii imobil

Camere 2
Adresa web Evocasa Completa
Suprafata 73 m2
Etaj 1
Dormitoare 1
Livinguri 1
Bucatarii 1
Bai 2
Debarale 1
Boxe 1
Balcoane 1
Logii 1
Canalizare
Apa
Electricitate
Cablu TV
Internet
Telefon

Detalii plata

OFERTA SPECIALA DE VARA:  2 camere, 35.900 Euro,TVA 5% inclus (avantaj client 7.600 Euro!). Oferta valabila in limita unitatilor disponibile pana la 15.08.2016.
Modalitate plata: cash/credit


Finisaje

Dotări și finisaje apartamente:

·         uşă metalică la intrare

·         centrală de încalzire individuala (gaz) 

·         dotări complete pentru aer condiţionat

·         dotări complete pentru TV şi computere 

·         majoritatea apartamentelor au balcoane închise 

·         parchet laminat în sufragerie şi dormitoare

·         ferestre PVC cu geam termopan

·         faianţa şi gresie de calitate superioară în băi şi toalete 

·         echipamente sanitare de cea mai buna calitate

·         apometre, contoare pentru gaz şi electricitate.

 

Dotari / Echipari

Uşă metalică la intrare, ferestre PVC cu geam termopan, dotări complete pentru comunicare, dotări complete pentru aer condiţionat, centrală de încalzire individuala, parchet, echipamente sanitare de cea mai buna calitate, apometre, contoare pentru gaz şi electricitate

Promotii / Noutati despre proiect

Evocasa Completa - Soluţia rezidenţiala Completa Ansamblul rezidential Evocasa Completa este situat pe strada Ştefan cel Mare, la nr 24E, în noul centru al Bacăului. Toate nevoile tale zilnice pot fi îndeplinite uşor, având lângă tine: Arena City Center – noul mall de cumpărături –supermarketul Billa şi Selgros cash & carry, parcuri, mijloace de transport, şcoli, grădiniţe şi multe altele.

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..