Ansamblu Rezidential Cartier Rezidential RED 3 Kaufland

pret disponibil la cerere

Cartier Rezidential RED 3 Kaufland


Arad
Zona: Central
Data demarare: 2012
Data finalizare: 2015
Stadiu proiect: in constructie (3 unitati din 4 finalizate)

Descriere ansamblu

Cu peste 2000 de apartamente vândute până în prezent, ARED este cel mai mare dezvoltator imobiliar din vestul țării.
Apartamentele ARED sunt simboluri ale apartenenței la un stil de viață diferit. Clienții noștri cer mai mult, atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere funcțional. Deținătorii apartamentelor ARED pun pe locul întâi siguranța familiei, apartenența la o comunitate activă și modernă, dar și prețurile avantajoase de achiziție și costurile scăzute de întreținere.
Cartier Premium RED 3, este un proiect care se adresează persoanelor tinere care doresc să locuiască într-o zonă centrală. Construcţia proiectului a început în anul 2012 şi include 2 stadii de dezvoltare, cu 498 de apartamente de rang înalt, garaje şi parcări acoperite şi neacoperite şi spaţii comerciale. Data finalizării proiectului este stabilită in anul 2015.

Fazele proiectului

Blocuri finalizate - 3.

Blocuri in constructie - 1.

Promotii / Noutati despre proiect

Dacă îţi doreşti ceva unic, atunci Ansamblul Rezidenţial RED 3 este locul ideal pentru tine. RED 3 este diferit de ceea ce s-a construit până acum, datorită conceptului său modern, rafinat şi deosebit şi datorită designului său arhitectural, care aduc Occidentul  mult mai aproape de Arad.

Utilitati

Canalizare:
Apa:
Electricitate:
Cablu TV:
Internet:
Telefon:

Detalii plata

1. Plata cash2. Plata prin credit bancar3. Rate direct la dezvoltator

Parcare

Parcari acoperite, parcari neacoperite si garaje

Securitate

Sistem antiefracţie la intrarea în apartament şi la balcon (contact magnetic şi detector infraroşu), acces electronic în bloc pe bază de card de proximitate etc.Camere de supraveghere in curte, in zona locurilor de joaca si in zona parcarilor.

Spatii pentru uz comun

Locuri de joaca, alei pietonale, spatii verzi, zone de agrement.

Alte informatii

Experienţa este foarte importantă, în orice domeniu. Dar poate cea mai importantă în domeniul construcţiilor. Responsabilitatea privind calitatea materialelor şi a tehnologiilor folosite se reflectă direct în rezistenţa clădirii, cu impact direct asupra siguranţei şi a calităţii locuirii. O echipă de profesionişti se află în spatele tuturor proiectelor ARED.

Descrierea zonei

Ansamblul Rezidenţial RED 3 îţi oferă posibilitatea de a trăi la standarde înalte. Ţi se oferă spaţii largi, multe zone verzi, aer curat, locuri minunate pentru relaxare, pentru distracţie, pentru a avea o familie şi pentru a-ţi trăi viaţa aşa cum îţi doreşti. Vei trăi fără stres, relaxat şi în mijlocul unei comunităţi pline de viaţă: ca un adevărat cetăţean preferenţial. 

Magazinuldecase.ro se incarca..